Foto bij Studiostage - Zayn Malik

Voor BigHeartZayn

Met een glimlach loop ik door de gangen van de studio. Ik loop hier stage en het is hier echt geweldig. Muziek is al heel mijn leven mijn passie. En hier in de studio is er naar het schijnt een zeer beroemde band, genaamd One Direction. Ik ken ze niet maar ik heb ze wel al een paar keer zien passeren.
"Alisha?" Ik draai me om. Een mevrouw, waarvan ik, eerlijk gezegd, haar naam nog niet weet. -Maar dat komt wel.- vraagt naar me.
"Wil je even meekomen?" Vraagt ze. Ik knik, "Tuurlijk"
"Straks komt One Direction terug zou je even zo vriendelijk willen zijn om de studio een klein beetje op te ruimen? Anders kan je Fay ook vragen om mee te helpen"
Fay is een meisje dat samen met mij stage volgt. Het is een leuke meid. Ik knik, "Geen probleem" terwijl ik dit zeg komt Fay net de hoek om. "Ow, wil je me even helpen opruimen?" Vraag ik haar. Fay knikt en samen beginnen we eraan. Het is niet echt vuil maar ja. One Direction is zo te zien een bekende band en alles moet netjes zijn dan. Plots begint Fay ter plaatse te springen. "Wat is er?" Vraag ik. "Ik moet naar de wc" antwoord ze. "Ga dan" zeg ik lachend waarna ze de studio uitspurt. Ik schud nog eens lachend mijn hoofd wanneer ik de studio rond kijk. Dat ziet er goed uit. Ik ga naar de gang en kruis halverwege 5 jongens. Is dit One Direction? Ik ga trager stappen en zie ze de studio binnengaan. Ik stop met stappen en nog geen 5 minuten later hoor ik een paar prachtige stemmen. Klinkt niet slecht.

De volgende dag ga ik de studio binnen en meteen valt mijn blik op de piano die er staat. Ik ben nog vroeg en Fay is er nog niet. Achter me sluit ik stil de deur. Ik ga naar de piano en laat mijn vingers over de toetsen glijden. Plots gaat de deur open en geschrokken kijk ik op. Recht in twee bruine ogen. Betrapt kijk ik naar de grond. "Euhm... Ik ben mijn mobiel hier ergens vergeten" zegt de jongeman die in de deuropening staat. Hij heeft een licht getinte huid en pikzwart haar. Ik herken hem van ergens. Was hij niet een van die 5 jongens ? "Heb jij hem soms gezien?" Ik kijk rond en zie op een van de stoelen iets blinken. Ik ga er naartoe en zie dat het inderdaad een mobiel is. "Deze?" Vraag ik en hef de mobiel op. De jongeman knikt glimlachend en ik geef hem zijn mobiel terug.
"Jij ben Alisha, niet?"
"Hoe weet jij mijn naam?" Antwoord ik wat verwonderd. "Ik heb gehoord dat je hier stage loopt" ik knik.
"Oh ja, ik ben Zayn" zegt hij er nog achter. Ik glimlach naar hem.
"Alisha?" Het is de stem van Fay. Ik kijk over de schouder van Zayn en zie haar staan. Ze doet teken dat ik moet komen.
" Het spijt me, maar ik moet doorgaan" zeg ik.
"Geen probleem hoor" zegt hij wat moeilijk, " Tot een volgende keer misschien?"
Ik glimlach naar hem. "Wie weet"

ik hoop dat het een beetje goed is

Reageer (2)

  • agirlx

    awh, hij is zo verlegenachtigx

    1 decennium geleden
  • JavaddM

    Leukk, mag ik een vervolg?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen