Dit is niet zo lang ;$ Sorry daarvoor
Ik zou't tof vinde als er mensjes 'n kudo/reactie/abo willen geven? :D Thanks! xx

Anna POV

Dit is te gezellig. Ik zou dit eigenlijk vaker moeten doen. Diep vanbinnen voel ik een schuldgevoel dat ik niet op het concert ben. Ach, ik ga morgen wel naar Niall en hij zal het vast begrijpen. Robin kijkt me fronsend aan. “Aan wat denk je?” vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. “Aan niets” zeg ik snel. Hij glimlacht en ik woel lachend door zijn haar. Ik zucht en voel me gelukkig. Plots zie ik een blonde jongen, die zoekend rondkijkt, Nando’s binnenkomen.

Wat doet hij hier? denk ik verschrikt. Niall wandelt naar onze tafel en brengt een stamelende ‘hallo’ uit. Ik kijk hem ongelovig aan en Robin draait zich ook om. “Dat is de jongen van de pet” fluister ik tegen Robin en hij haalt geïrriteerd zijn schouders op waarna Niall hem ook geïrriteerd aankijkt. Ik kan een kleine grinnik niet onderdrukken maar besef dan terug de “ernst” van de situatie. “Nialler” Ik sta recht en geef hem een knuffel, die hij onderbreekt. “Waarom ben je er niet?” vraagt hij bezorgd. Ik voel me blozen en schudt mijn hoofd. “Nee-“ zeg ik, maar hij onderbreekt me. “Anna” Hij kijkt me serieus aan en ik kijk recht in zijn helderblauwe ogen. “Ik ben al een hele tijd aan het zoeken naar mijn pet” zegt hij nu terug glimlachend, “maar ik heb hem nog niet gevonden. De jongens trouwens ook niet.” Hij kijkt haastig op zijn horloge waarna ik hem vragend aankijk. “Ik heb nog 10 minuten voor de pauze gedaan is en de jongens waren al ongeduldig” zegt hij nu een beetje paniekerig. Ik sus hem. Plots lijkt hij te aarzelen maar stelt dan toch zijn vraag. “Kom je mee?” Ik knik hevig en wijs subtiel naar Robin, wat niet zo’n succes heeft. “En hij?” Niall haalt zijn schouders op maar Robin heeft het al begrepen. “An, ik ga al naar het hotel. Maak het niet te laat en wees voorzichtig met hem in de buurt” grinnikt hij, waarna ik hem een stomp verkoop maar hem daarna toch een aarzelende kus op zijn wang geef en hij glimlachend wegloopt.

“Waar wacht je op Nialler?” vraag ik hem met een grijns. “Kom je nog?” Waarna ik zijn hand neem en hem terug naar buiten sleur.
Eindelijk bereiken we de concertzaal. “Jij blijft beter backstage” zegt Niall tegen mij. “De fans kunnen er niet tegen als ik met een meisje aan mijn hand loop” Hij grinnikt en ik knik, waarna hij me één van zijn bekende Horan- hugs geeft en vlug naar de jongens loopt waar ik hem een stevige uitbrander zie krijgen van Paul. Ocharme.

Ik draai wat rond backstage totdat ik plots 2 meisjes zie zitten. Ik loop er nieuwsgierig naartoe.

Reageer (1)

  • WinnieTheLou

    Ja, nu wil ik weten wie die twee zijn xp snel verder plieeees! Vlgens mij ben ik een beetje verslaafd aan het verhaal van mijn allerliefste drolliemans xp

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen