Foto bij 2. Per ongeluk

Kleine John komt bij verzamelen van One Direction spullen erachter dat hij een probleem heeft. Dit probleemt dacht hij goed op te lossen, maar het groeit alleen nog maar uit tot een groter probleem.

Nadat John was begonnen met het verzamelen van One Direction spullen maakte hij heel veel schulden, zo veel dat op een dag zelfs de deurwaarde voor de deur stond. Hij wist zich eruit te praten en zo kreeg hij nog twee weken de tijd om zijn schulden te betalen. Die waren ongeveer een ton. Hij besloot langs te gaan bij verschillende familieleden om zo veel mogelijk geld op te halen. Nadat hij pas zo'n 200 euro had opgehaald, dat hij voornamelijk van zijn oma kreeg, besloot hij toch maar na lang piekeren langs zijn ouders te gaan. Hij klopte aan en zijn moeder deed open. Haar ogen sprongen in tranen uit. Vader was op dat moment niet thuis, maar dat duurde niet lang. John vroeg of zijn moeder hem wat geld kon lenen. Zijn moeder had zelf ook niet zo veel geld en moest, daarom een hypotheek lening afsluiten. Voordat ze dit gingen doen moesten ze eerst de goedkeuring van Vaders hebben. Nadat vader thuis kwam vroegen hij en zijn moeder hem of John wat geld kon lenen doordat hun een lening zouden afsluiten. Zijn vader werd zo boos dat hij het hele servies op de grond gooide. Hij zei dat John zich eerst een jaar lang niet liet zien of niets van zich liet horen en daarna om geld komt vragen. John liep boos weg en ging thuis nadenken over hoe hij het geld bij een zou kunnen krijgen.
Hij bedacht dat hij het beste zijn zusje kon ontvoeren zodat zijn vader het geld zou geven. Na een hele dag te hebben nagedacht hoe hij deze ontvoering ging uitvoeren ging hij het 's avonds naar zijn ouders huis. Hij wist natuurlijk wat voor een alarm ze hadden en hoe hij het beste kon binnen komen. Hij besloot om via zijn ondergrondse tunnels die hij gebouwd had toen hij nog een klein jongetje van vijf jaar was te gebruiken. Ze waren natuurlijk al iets ingestort, dus hij moest wel nog een schep meenemen om het nog iets uit te graven. Eenmaal binnen zette hij eerst het alarm uit en ging daarna naar de kamer van zijn zusje. Hij duwde een zakdoek in haar mond, blinddoekte haar en bindde haar armen bijeen, daarna stopte hij haar in een wit busje, waarna ze naar een afgelegen plek in het bos reden. Hij liet op de keukentafel een brief achter met de boodschap " Als jullie ooit kleine Kwinty terug willen zien moeten jullie mij een lening geven van een ton". Hij bleef met haar in het bos zolang dat nodig was. Een boodschapper die hij had ingehuurd, bezorgde hem een brief waarin stond dat het het geld kon komen ophalen. Hij reed gelijk naar huis toe maar hield Kwinty nog op een afstand. Eenmaal bij het huis aangekomen stonden zijn ouders al buiten te wachten. Zijn vader had een pistool vast en zijn moeder stond met een zak klaar waar iets in zat. Zijn moeder zei " geef ons gewoon ons gewoon Kwinty terug". John antwoordde "nee". ZIjn vader zei "Je kan het geld komen ophalen". John liep naar de zak toe, terwijl zijn boodschapper met Kwinty op een afstand stonden te kijken. Net toen hij de zak van zijn moeder wou pakken, viel zijn vader hem aan met het geweer. Er onstond een hevig gevecht, waarbij een paar schoten te horen waren. Nadat het gevecht was afgelopen, lag zijn moeder en Kwinty op de grond dood neer. Hij barste samen met zijn vader in huilen uit, want dit was eigenlijk niet de bedoeling. Zijn vader trok zijn geweer om John ook neer te schieten, maar John wist nog weg te komen door zijn vader neer te slaan, voordat zijn vader het pistool kon trekken. ZIjn vader zweerde dat hij John ooit nog eens zou doden, al kostte dat zijn eigen leven. John had nu wel het geld, maar hij was twee onschuldige mensen verloren, die hem dierbaar waren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen