Foto bij We are together by my best friend - Michelle & Louis

Ik heb de verhaallijn een klein beetje aangepast.
Ik hoop dat je het niet erg vind maar zo vond ik het leuker om te schrijven.

Veel plezier met lezen.
En wil je zeggen wat je ervan vond?

x

Pov Michelle

Ik ben mijn tas aan het inpakken want vandaag ga ik voor een week bij Niall logeren. Ik heb er echt zo'n zin in. Hij is echt een schat want hij heeft er voor gezorgd dat zijn beste vrienden ook komen. Dus Louis ook. Niall weet als enige dat ik een crash op hem heb. 'Michelle ben je bijna klaar? We moeten zo vertrekken en ik wil je nog even zien!' roept mijn moeder van beneden. Mijn moeder is echt een schat maar ze moet zo vaak weg voor haar werk. 'Ja mam ik kom eraan.'
Ik loop de trap af doe de deur dicht en stap bij mijn moeder in de auto. 'Heb je er zin in lieverd?' 'ja heel erg, het is altijd zo gezellig bij Niall.' Ik zette de radio aan en zong zachtjes mee.
'Lieverd we zijn er. Ik ga je heel erg missen en als er iets is bel je me hé?' 'Ja mam zal ik doen.' Ze is echt lief maar soms is ze zo bezorgd. Ze geeft me nog snel een kus op mijn voorhoofd en ik stap uit.

Pov Louis

'Louis doe jij even open dat is vast Michelle.' riep Niall naar me. Met lood in mijn schoenen loop ik naar de deur en open hem. 'Hee Louis!' roep ze gelijk als ik de deur open doe. Haar mooie ogen kijken me vrolijk aan. 'Hallo kom binnen. De andere jongens zijn er ook al.' Ze loopt achter me aan naar binnen waar ze Niall gelijk een -naar mijn idee- te lange knuffel geeft. Ik voel een steek in mijn maar als hij haar een kus op haar wacht geeft. Niet aan denken Lou. Als zij gelukkig is moet jij dat ook zijn. Om dit niet nog langer aan te moeten zien loop ik naar boven. Naar de kamer waar we slapen. 'Lou kom eens even helpen. Dit luchtbed is lek volgens mij.' Langzaam loop ik naar Harry toe om hem te helpen. 'Is Michelle er al?' vroeg Zayn nieuwsgierig. 'Ja ze is beneden met Niall.' 'Ik wil niet weten wat ze daar uitspoken' lacht Harry. Een naar gevoel bekroop mijn buik maar toch lach ik mee. Ik wil niet dat ze er achter komen dat ik verliefd ben op het vriendinnetje van een van mijn beste vrienden. 'Ik weet niet zeker of ze wel iets hebben hoor' brengt Liam in de groep. 'Wie hebben iets?' verschrikt draai ik me om. Daar staat het meisje van mijn dromen. 'Jij en Niall' zegt Liam eerlijk. Ahg sukkel dat moet je niet zeggen denk ik bij mezelf. 'Ik en Niall? Nee sorry, Niall is echt een hele lieve jongen en zo maar ik ben niet verliefd op hem.' 'Ja ja' zeggen Zayn en Harry in koor. 'Wat denk jij Louis? Je bent de hele tijd zo stil. Dat is niks voor jou.' zegt mijn beste vriend. 'ja ehm ik denk wel dat ze iets hebben.' 'Ze passen wel heel goed bij elkaar maar ik ben er niet zeker van.' zeg Liam.
'Jongens komen jullie eten?! Anders heb ik alles al op.' roep Niall van benden 'En het meisje dan?!' roept Michelle terug. 'Ja kom nou maar ik heb honger!' Snel lopen we allemaal naar beneden.
Na het eten gaan Harry en Zayn gamen, Liam zijn zus bellen en Michelle even douchen. Daardoor blijf ik alleen met niall achter. 'Niall ik moet je iets vertellen. Ik ben nu eerlijk dus jij moet nu ook eerlijk zijn.' 'Oké is goed. Brand los.' 'Nou eh kijk het zit zo. Ikbenverliefdopmischelle.' zeg ik snel in een adem. 'Dus is wil weten of jullie echt niet iets hebben. Anders zet ik mezelf nu echt voor lul.' 'Oh Lou dat is geweldig!' Niall komt op me afrennen en geeft me een hele lange knuffel. 'Geen.Lucht!' meeteen laat hij me los. 'Nee Lou we hebben echt niks. Geloof me maar.' 'Oké thanks bro. Zullen we mee gaan gamen?'

Pov Niall

De week is echt zo snel gegaan. Vanavond gaat iedereen naar huis. Maar eerst gaan we liedjes zingen rond het kampvuur. En dan heb ik nog een leuke verassing voor Louis en Michelle. Ik pak m'n gitaar en ren de trap af. Iedereen zit al rond het kampvuur. Ik sla de eerste akkoorden aan en met z'n zessen gaan we zingen. Na een paar liedjes vind ik het wel genoeg.
'In de schuur staan marshmallows het zijn heel veel zakken. Lou en Michelle kunnen jullie die even halen?' Ik zie Michelle twijfelen. Maar gelukkig loopt ze toch mee. Voorzichtig sluip ik achter ze aan. Als ze allebei in de schuur zijn doe ik de deur opslot.

Pov Michelle
Voorzichtig loop ik achter Louis aan naar de schuur. Daar aangekomen zien we een mooi gedekte tafel en allemaal hartjes ballonnen. 'Jongens de deur zit op slot. Jullie mogen en pas uit als jullie al het eten op hebben. Anders moet je daar blijven zitten.' roept Niall van buiten. Verbaast kijk ik Louis aan. 'Weet jij hier soms iets van?' 'Nee echt niet, niet dat ik het erg vind om samen met jou in deze schuur te zitten.' Hij slaat zijn hand voor zijn mond en geeft zichzelf een palmface. 'Louis geef je jezelf nou een palmface?' 'Ehm ja. Ik wil je iets vertellen. Maar word alsjeblieft niet boos.' Shit wat gaat hij vertellen. Het is vast heel belangrijk want hij kijkt heel serieus. 'De eerste keer dat je bij Niall binnen kwam vond ik je een heel aardig meisje. Sinds vorige maand vind ik je het liefste en het leukste meisje dat ik ken. Ik weet dat dit allemaal heel stom en cliché klinkt maar ik meen het echt.' Ik zie dat hij rood wordt en zelf begin in ook te blozen. Ik kijk hem aan in zijn ogen en zie dat hij het echt meent. 'Lou jij bent ook de allerliefste en allerleukste jongen die ik ken.' Ik zie dat hij naar me toe buigt. Gaat hij me nu zoenen? Ja doe het doe het Lou. Ahg Michelle niet zo denken zoen hem anders zelf. Zeg ik in mijn hoofd. Voordat ik iets kan doen raken zijn zachte lippen de mijne. Opeens hoor ik allemaal gejoel en geklap. Verschrikt laat ik Louis los. En kijk achter me waar het vandaan kwam. Daar zie ik Harry, Zayn, Liam en natuurlijk Niall staan met de grootste lach die ik ooit heb gezien.

Reageer (1)

  • Michelle2703

    OMG, HET IS ECHT FANTASTISCH! Ik ben zo happy nu! <3
    Mag ik alsjeblieft een vervolgje? :)
    Xxx(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen