Know or listen to those who know

Woensdag 14 februari 2007


~ Bill Kaulitz

Met een zucht kijk ik vanuit mijn ooghoeken naar Mila. Het is duidelijk dat ze me niet wilt spreken. Ik snap het wel, maar ik vind het niet leuk. Ik had gehoopt dat we vandaag gezellig samen door zouden kunnen brengen.
Zonder dat ik het door heb is de les afgelopen en gaat de bel. Ik sta op en gooi mijn tas ver mijn schouder. Langzaam slenter ik naar mijn volgende les, met Mila. Deze dag gaat langer duren dan ik gedacht had. Maar, ik geef niet op. Ik blijf haar achterna lopen deze dag en naast haar gaan zitten totdat ze me wegstuurt. Ik moet het haar uitleggen. Ze moet het weten en begrijpen. Dat is mijn enige kans. Mijn laatste kans.

In de pauze loop ik met een zucht naar buiten. Misschien is het goed als ik haar even alleen laat. Door de dag heen is Mila alleen maar geïrriteerder geraakt. Het lijkt wel alsof ik niks goed kan doen vandaag. Uit het voorvak van mijn tas haal ik een pakje sigaretten en een aansteker. Een sigaret kan ik wel gebruiken. Deze dag loopt in zijn geheel totaal mis. Ik tik de as van de sigaret af. Buiten is het rustig. Op een groepje dat op de hoek van het plein staat na, is er niemand buiten. Niet gek als je bedenkt dat het pas februari is, 14 februari. Technisch gezien is het nog steeds winter.


Hi loves!
Nee ik ben jullie niet vergeten :3
De examens komen eraan over 3 weken en omdat ik toch wel wil slagen ben ik vooral daar mee bezig.
Daarnaast is mijn voorraad voor dit verhaal bijna op en loop ik vast op een bepaald stuk waardoor het allemaal wat langer duurt :c
Loveyaa! <3

Reageer (4)

  • Inviolable

    Hmm logisch dat Mila zo doet tegen Bill.
    En dat is helemaal geen probleem! School gaat voor :3. Ik wil je alvast succes wensen met je examens, ook al is het nog vroeg xd.

    xx

    1 decennium geleden
  • TomKBitch

    snel verder :)
    succes metje examens :)

    1 decennium geleden
  • darksunside

    ik begrijp het wel als je wat meer tijd aan school besteedt nu
    veel succes met je examens al vast

    snel verder(K)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Geen probleem, dat begrijpen we allemaal wel!;)
    Ik hoop alvast dat je snel terug inspiratie hebt om aan dit geweldige verhaal verder te werken.
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen