Foto bij The meeting - Jack & Amy

Hoi, ik heb hier een andere lettertype gebruikt.
Vinden jullie dit of het andere fijner?

1DTwinslover

Pov Amy

Ik zit in de trein naar Londen. Ik heb om 2 uur afgesproken bij het YouTube ‘hoofdkwartier’. Waar ik bijna altijd naartoe ga als ik samen met een andere YouTuber een filmpje ga maken. Ik heb sinds een half jaar een YouTube kanaal en ik heb al ruim 200000 subscribers. Waar ik heel erg blij mee ben. Meestal maak ik alleen filmpjes maar ik vind het leuker om het samen te doen.

Vandaag heb ik met Jack afgesproken. Op zijn YouTube kanaal, JacksGab maakt hij altijd hele leuke filmpjes Vaak met zijn tweeling broer Finn. Ze zijn allebei super knap. Toch vind ik Jack net iets leuker. Ik weet niet waarom maar hij straalt altijd zo.

Eenmaal aangekomen zie ik dat ik nog een halfuur heb dus ik besluit nog even langs de StarBucks de gaan en loop dan richting het hoofdkwartier. Ik zie dat Zoe en Alfie nu samen een filmpje aan het opnemen zijn dus ik groet ze even en loop alvast naar de andere opneem ruimte.

‘Hey’ hoor ik opeens achter me. Verschrikt kijk ik om. Daar staat hij, Jack. ‘Hee, wat ben je vroeg.’’Jij bent er ook al hoor.’ Zegt hij met zijn oh zo leuke lach. ‘Zullen we gelijk gaan kijken wat voor een filmpje we gaan doen?’’Ja is goed, ik heb er echt zin in.’zeg ik eerlijk. Na even te hebben nagedacht. Hebben we besloten een “British Slang” video te doen. Omdat ik oorspronkelijk uit Nederland kom en hier pas een jaar woon.
Jack is allemaal woorden aan het opzoeken terwijl ik de camera en het licht aan het doen ben.

‘Ik heb er denk ik genoeg. Ben jij bijna klaar?’ ‘Ja, alleen hier kan ik niet bij en jij denk ik ook niet.’ Zeg ik met een lach. ‘Wacht, ik til je wel op.’ Voordat ik kan antwoorden heeft hij me al opgetild. ‘Doe ik je geen pijn nu?’zegt hij met zijn cheeky lach. ‘Nee het voelt het goed.’ Oh shit had ik niet moeten zeggen. Hij begint te lachen. Oh ik heb mezelf nu echt voorschut gezet.

Als het eindelijk gelukt is en ik weer veilig op de grond sta beginnen we met opnemen. De meeste weet ik maar met sommige suck ik echt. Het wel allemaal super grappig en het voelt het vertrouwd met hem ook al is dit de eerste keer dat ik hem in het echt zie. ‘Tashing on of Necking on.’ ‘Oh god ik ben hier echt zo slecht in.’ Ik wil je anders wel helpen met deze.’’Dat je een hint geeft bedoel je?’vraag ik lachend. ‘Ja zo kun je het noemen.’ Opeens komt hij dichterbij en plant zijn lippen op de mijne. Eerst blijf ik een beetje versteend maar al snel kus ik hem terug. Het voelt zo goed zo vertrouwd. Na een tijdje laat hij me los. ‘Wat denk je dat het betekend lieve Amy?’ Ik zie dat hij een beetje moet blozen. ‘Zoenen?’ zeg ik met een lichte twijfel. ‘Ben je nog niet helemaal overtuigd? Moet ik je nog een hint geven?’ Lachend kijk ik heb aan. ‘Graag’ zeg ik op mijn allerliefst. Opnieuw zoent hij me. Na een tijde voel ik dat zijn tong langs mijn lippen strijkt. Gewillig open ik ze. Onze tongen vinden elkaar en spelen samen een spel. Na een tijdje eindig ik de zoen en geef hem nog een klein kusje op zijn zachte lippen. Teleurgesteld kijkt hij me aan. ‘Lieve lieve Amy. Wil je mijn vriendinnetje zijn?’ Hij vraagt het zo lief en voorzichtig. ‘Ik hou van je.’zeg ik tegen hem. ‘Natuurlijk wil ik je vriendinnetje zijn.’ De hele dag hebben we nog geknuffeld en gezoend. Van het filmen is die dag niks meer gekomen.

Reageer (1)

  • 1DTwinslover

    IK VIND HEM LEUKK! Bedanktt!

    Caspaarr! Dit is de foto met de reactie! Nouja, meer het mailtje haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen