Hee meiden!

Ik heb toch maar besloten ook door te gaan met deze story, vond hem toch te leuk om los te laten :).
Ik hoop dat jullie hem weer gaan lezen..
Net als mijn andere story :$ die volgt nog niet iedereen :(:(.

xx

Sammy POV
En jawel, het begint te regenen wanneer ik ook maar met een stap buiten de deur sta. Pff typisch. Zo wordt mijn ochtendhumeur er natuurlijk niet beter op. Werkelijk, krijg ik mijn fiets weer niet uit de stalling omdat die van Robert er weer voor staat!!! Ik trap tegen zijn fiets aan en haal snel mijn fiets eruit. Ik race naar school maar jawel, voordat ik binnen ben gaat de tweede bel al. Ik ren naar binnen en vlak voor de deur haal ik een paar keer adem. Als ik iets haat is het te laat komen..

Als ik binnenkom is iedereen stil. Ik glimlach en zoek snel mijn plaats op. Ik zit nog niet eens of ik krijg een briefje toegeschoven van mijn buurvrouw, Kathy heet ze. WAT HOORDE IK. GA JIJ MET EEN AJAX VOETBALLER? Ik begin te lachen. Meteen spreekt meneer Donders me aan. ‘Sammy, je dacht toch niet dat je te laat kon komen en ook nog even fijn te gaan praten hier? We zijn hier bezig aan een serieuze les dus ik wil dat je jouw hoofd erbij houdt en anders ga je maar fijn terug naar huis.’ Ik trek mijn gezicht in de plooi en zeg ‘Sorry meneer, ik zal het niet meer doen.’ Daarna rol ik met mijn ogen naar Kathy. Ik doe net alsof ik iets opschrijf in mijn schrift maar schrijf een briefje naar haar. Hihi, het is echt waar. Met Chris. Van wie weet je dat? Om mijn standpunt extra nadruk te geven teken ik hartjes om zijn naam. Kathy proest. ‘Kathy, voor jou geldt hetzelfde. Opletten!’ roept meneer Donders naar Kathy. Kathy krijgt een hoofd als een biet en knikt alleen maar, ze is soms zo verlegen. Oh, Melanie vertelde me dat. Ze was natuurlijk weer jaloers… schrijft Kathy op het blaadje. Ik rol met mijn ogen en kijk vertwijfeld naar Kathy. Ze haalt haar schouders op. Hmm hoe zou ze dat te weten zijn gekomen.. natuurlijk is madam weer jaloers, ze is altijd jaloers.. denk ik bij mezelf.

Als even later de bel gaat staan Kathy en ik opgelucht op en lopen we naar de volgende les. ‘Vertel!!’ zegt Kathy. ‘Hihi, ja het is echt zo! Ik kan het niet geloven! Zullen we anders straks wat gaan drinken? Dan vertel ik je alles.. geen zin om alles te bespreken met haar erbij,’ zeg ik en ik knik naar Melanie. ‘Is goed!’ zegt Kathy.

Nicolai POV
Die Chris.. Gaat hij nu zomaar met mijn Sammy. Ik had het niet zien aankomen, maar ik ben wel blij voor ze. Gelukkig heeft hij eindelijk iemand gevonden die bij hem past, hoewel ik nog wel dacht dat ze bij mij paste.. Ach dat dacht ik bij die trut ook, en kijk wat zij me heeft aangedaan.

~~ Reacties? :$

Reageer (3)

  • Nefyn

    I like this.

    1 decennium geleden
  • eriksen

    Poor nic :( maar leuk geschreven!

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    Arme Nic :( ik zal zijn liefje wel zijn , geen probleem hoor :( snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen