Foto bij Chapter 13

Ik ga verdergaan in de Anna POV omdat dat makkelijk schrijft :D En als ik Niall POV pak, zal da er wel bijstaan
Enjooooooy!

Nieuwsgierig loop ik naar de 2 meisjes toe. Het ene meisje is ongeveer even groot als Niall en heeft lang blond haar, de andere heeft rood haar met krullen en is wat kleiner. Wie zouden dat zijn? Meteen als ze mij bemerken stoppen ze met praten en draaien nieuwsgierig hun hoofd naar mij. Ik voel dat ik bloos. “Hallo” breng ik stamelend uit.

De meisjes glimlachen naar mij. Het blonde meisje neemt het woord. “Heey, ik ben Céline en dit is Carolien” Ze knikt naar het andere meisje. “En wie ben jij?” vraagt Carolien. “Ik ben Anna” breng ik uit. “En wat brengt jou hier?” vraagt opnieuw Carolien. “Jezus, Caro! Vuur toch niet meteen alle vragen op haar af” zegt Céline met haar ogen rollend. Ik grinnik. “Dat is niet erg, hoor. Maar, ik wil niet onbeleefd overkomen, maar wat spoken jullie hier uit?” vraag ik. Carolien recht haar rug. “Ik ben Zayn zijn vriendin” zegt ze trots. “En ik die van Harry” vult Céline aan. Ik knik naar hun. “En jij? Met wie van de jongens van de wereld vorm jij een koppel?” vragen ze. Ik bloos. “Met niemand” antwoord ik. Ze kijken me fronsend aan. “Waarom ben je dan hier?” Ik zucht. “Ik ben op Niall gebotst toen hij Nando’s uitkwam en dan…” Ik vertel hen het hele verhaal. Dit voelt vertrouwd, ondanks ik hen maar net 5 minuten ken, merk ik op. Na mijn heel verhaal staan ze allebei te grijnzen. “Wat?” vraag ik geïrriteerd. “Volgens mij vindt één van de jongens je leuk” zegt Carolien met een knipoog. Ik voel me blozen maar schud daarna heftig mijn hoofd. “Absolutely not. Niall heeft toch een vriendin?” zeg ik. Carolien rolt met haar ogen. “Ja, en wat voor één! Ze is de grootste bitch van de wereld! Echt, Lien gebruikt Niall enkel omdat hij beroemd is, maar dat heeft onze kleine Ier natuurlijk niet door! Het gaat al een tijdje niet goed tussen hen, dus ik hoop dat ze snel uit elkaar gaan” vertelt ze en ik kijk haar met open mond aan. Meent ze dat nu? Céline geeft Carolien een stomp. “Dat moet je haar toch niet allemaal vertellen” zegt ze geërgerd, maar Carolien wuift het weg. “Wel als je over de duivel spreekt! Daar heb je de bitch!” zegt ze, wijzend naar een meisje dat net de backstageruimte komt ingelopen. Automatisch draait mijn hoofd mee. Daar staat Lien. Een groot meisje, met een minirokje, tonnen make-up, lang zwart haar met paarse dip-dye en torenhoge naaldhakken. Ik walg nu al van haar. “Die past toch helemaal niet bij Niall!” sis ik naar hen. Ze knikken heftig hun hoofd. “Vinden wij ook”

Lien shaket verder richting ons. Eenmaal bij ons, werpt ze ons een “lieve” lach en shaket dan verder. Ik bibber. Haar houding alleen al. Dat belooft…

Reageer (1)

  • WinnieTheLou

    Ja, dat belooft... Dat belooft dat je snel verder moet gaan xp

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen