Foto bij Afkickkliniek de Piepschuimen Kooi

-ja het is een kooi-
sorry voor t lange wachten,
maar het is allemaal de schuld van school!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • Dreambelievr

    Ik heb echt kei veel medelijde met Pien. Hebben jullie mijn dare gelezen? Vast niet want ik weet gewoon zeker dat hij er anders al had tussen gestaan. Edward echt sorry daarvoor. Ik heb haat aan mijn idiote broer. Dit was hem:

    Arme Bella. Ik haat je niet hoor...Maar ik heb een weddenschap met mijn broer verloren en moet daarom Edwards grootste nachtmerrie uit laten komen. Sorry jongens echt. Oké, dit is de opdracht:
    Bella moet geblinddoekt op een bank gaan zitten en één van de Quileutes moet haar dan een minuut lang zoenen. Daarna moet ze raden wie het was. Als ze het fout heeft mag Jacob tien minuten lang met haar zoenen. Geen regels. En daarna mag Mike Newton een minuut met haar zoenen. Moet ze weer raden wie het is en als ze het fout heeft mag hij haar nog eens tien minuten zoenen zonder ook maar één beperking. Maar die eerste minuut mag hij haar niet met zijn handen aanraken of tong gebruiken. Dat geld ook voor de Quileute jongen. O en Edward moet er de hele tijd naar kijken maar mag niets zeggen of doen om het zoenen tegen te houden of Bella een hint te geven.

    P.S. Jullie moeten Bella gewoon tot leven wekken. Edward is echt niet meer uit te houden zo! Voor ieders gemoedsrust wek haar tot leven. Ik word hier depri van! O, en Pien een dare voor jouw!
    Eet tweehonderd ton koekjes van zodra je weer mag. Dan heb je die twee weken zo ingehaald!)

    1 decennium geleden
  • BloodTear

    xDLOLxD
    Heb inspiratie dus gebruik hem ook;)
    Dare Jasper en.... NENA!!(vind ze goed bij elkaar passen(A)): Jasper moest een hele dag lief wezen voor Nena en haar vriendje wezen, handje vasthouden,knuffeltje geven enz..., er is één regel!: Nena mag niet tegenstribbelen en moet Jaspers Vriendinnetje wezen!(L)

    Truth Edward: Wie vind je naast je overleden liefje het leukst van de Vams and the Dogs(je moet van allebij de groepen 1 kiezen)..
    Truth Alice: Heb je met je rekeningen rood gestaan?
    Truth Emmett: Is het waar dat je je alleen dom gedraagt maar eigenlijk heel slim bent???

    XxX.

    1 decennium geleden
  • Elucidate

    oe super!!! snel verder

    jasper:maak van edward een player die alle weerwolven,mensen en vampieren aflebbertxD

    alice:neem wraak op jasper door zijn beschaamdste geheim te vertellen(duivel)

    1 decennium geleden
  • Stitch

    dare voor carlise berng een serenade voor jacob
    jane je moet 2 weken hebben met iemand van de weerwolfen

    1 decennium geleden
  • cssst

    xD geweldig!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen