Foto bij Eindelijk!!! Pauze :D

Dan is het nu zover:D Nieuw hoofdstuk! Veel plezier:D

De bel gaat na het laatste uur voor de pauze. Milan loopt naar je toe en legt zijn arm over jou schouder. Je voelt je weer helemaal warm worden. Zo lopen jullie door naar de aula. Milan staat te vertellen over de school maar dat hoor je niet meer. Je bent verdronken in zijn prachtige ogen. Jullie lopen door naar de tweede verdieping. Hij heeft nog steeds zijn arm om jou schouder. Er zijn een paar meiden die je vuil aankijken. Ze zijn gewoon jaloers.
"En dan komen we hier aan in de mediatheek" Zegt Milan. Jullie lopen naar binnen en dan zien jullie Moon. Een meisje die bij jullie in de klas zit. Jullie gaan naar haar toe en zeggen haar gedag. "Kom er bij zitten, lieve schatten!" Roept ze naar jullie toe. Eigenlijk meer naar Milan. Jullie gaan er bij zitten. "Ja ik ga dit weekend naar alkazar, Milan, en Sindy, ga jij mee? Ik bedoel gaan jullie mee. Het is een heel leuk feest en ik heb hele leuke kleren daarvoor gekocht. Daar wil je me gewoon in zien." Ze zit een beetje met Milan te vleien. Ze buigt zich naar Milan toe en kijkt hem charmand aan. "Nou ik weet het nog niet, Sindy en ik hadden al wat plannen dus we kijken wel, maar bedankt voor de uitnodiging." En Milan trek je mee de mediatheek uit. "Ehh Milan?! Waar had je het net over?" "Ik dacht laten we wat leuks gaan doen met zijn tweeen. Gewoon als vrienden." Je bent een beetje teleurgesteld. Gewoon als vrienden..... "Eh ja lijkt me leuk. "
De bel gaat en jullie lopen naar het lokaal toe. Geschiedenis BLEHHH :( Ow wat haat ik dit vak. Er is nog een plekje vrij naast Milan. Je loopt er naar toe maar Moon duwt jou opzij en gaat naast Milan zitten. Jij moet nu helemaal voorin de klas gaan zitten naast de grootste sukkel van de hele school. Moon en Milan zitten achterin, naast elkaar en met zijn tweeen. Jullie krijgen een opdracht wat je met een tweetal moet doen. Die sukkel naast jou snuit zijn neus in een zakdoekje en legt het zakdoekje op jou tafel en vraagt of jij hem weg wilt gooien. "Iell nee doe het zelf" Hij is beledigd en heeft tranen in zijn ogen. Hij loopt voorzichtig naar de prullenbak en gooit het langzaam er in. Dan barst hij in huilen uit. (huil) Hij wilt het lokaal uit rennen maar de deur is dicht en hij bots er boven op. En daarna wilt hij de deur openen maar dat lukt niet. Uiteindelijk denkt hij dat het lukt maar dan komt de conrector binnen. Die sukkel valt op zijn smoel en huild nog harder en rent dan verder. Wat een ziellepoot is hij zeg. Denk je bij je zelf. De leraar wilt wat zeggen."Nou Sindy jouw partner is een beetje doorgedraaid dus nu zit je in het groepje van Moon en Milan." Je loopt naar hun tafeltje toe en meteen daarna schuift Moon een heel stuk dichter tegen Milan aan. Ze zit zowat bij hem op schoot. Na deze les ben je uit. Je pakt je fiets en fiets naar Milan toe. Hij heeft op je gewacht. "Nou ehh,,, sindy dan zie ik je morgen op school. Dan is het woensdag en dan zijn we vroeg uit. Zullen we daarna gaan schaatsen? " "Ja lijkt me leuk, Zie je morgen" En je fietst weg.

Morgen wordt geweldig. Of niet.........

Reageer (3)

  • damnshinoda

    oooooooooooooooooooooooh wt zieluuuug. :|

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    wat een zielepoot ik zie hem al zo het klaslokaal uitrennexD

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Die jongen "de sukkel van de school" Is eigenlijk ook wel zielig hoor... :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen