"Ik heb jou en jij hebt mij. Wat boeit ons de rest?"

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Schweetz

    Wat mooi en lief!

    7 jaar geleden
  • Hyonyeo

    Lieverd, echt, ik ben sprakeloos. Van sommige dingen die je hierin hebt geschreven, wist ik niet eens dat je het zo voelde. Nu kan ik wel vragen waarom je dat in hemelsnaam niet tegen mij hebt gezegd, maar ik vind het fijn zo, want nu heb je het uit jezelf gezegd op een goed moment.
    Dat zo’n klein, eerste berichtje toch zo veel kan betekenen van mij, hé? Dan moet je nadenken wat deze hele tekst wel niet voor mij betekend. Juist meis; dat is werkelijk niet te omschrijven. Ik had je wel eens eerder ergens in een topic gezien, geen roleplay, maar volgens mij ging het over pesten. Anyhow, je viel me wel op. Geen idee waarom ik niet met je begon te praten, iets hield me tegen. Een raar soort gevoel dat ik niet uit kan leggen.
    Gelukkig zijn we dan toch bij elkaar gekomen, en ja, dat mag en kan ik zeggen! We zijn toch bij elkaar gekomen? En zoals iemand heel mooi ooit heeft gezegd:
    ‘True love is like a butterfly. Once it is gone, it has flown away and it is nearly impossible to recapture it.’
    Don’t ever leave me. I’ll let you fly in my heart for eternity.

    Aku Cinta Padamu.

    1 decennium geleden
  • Donwell

    Dit doet bijna pijn...
    Zo mooi en liefdevol.

    1 decennium geleden
  • Semantiek

    Mooi!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen