Foto bij 46. Perrie Louise Edwards

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • SStyles

    Hey, ik wou even zeggen dat ik normaal gezien niet een reactie persoon ben. maar toen ik jou en andere hun verslag las moest ik dit gewoon meedelen met jullie.
    Toen 1D in het sportpaleis was, moest ik werken en tien keer raden waar ik werk, juist ja in het sportpaleis. Toen ik aan kwam (langs de achterkant) heb ik Lou Teasdale (ze waaide naar mij) en Louis (hij was aan het voetballen, en blijkbaar was Zayn aan het fietsen zeiden collega's van mij) gezien. Daarna ging ik naar binnen om mij om te kleden in een lelijk blauwe t-shirt, misschien heb je me wel gezien ik moest plaatsen aanduiden, maar dus na het omkleden moest ik (en anderen) flyers leggen op stoelen en toen zag ik Niall. Na iedereen zen plaats gegeven te hebben begon het concert en het was bangelijk! Ik moet zeggen ik was doof na het concert en ik heb al veel concerten bij gewoond van andere (Justin Bieber, Rihanna, Beyoncé enzo allemaal omdat ik in het sportpaleis werk ;D )
    Ja dit was het wel een beetje denk ik. Damn 1 van mijn langste reacties ooit denk ik ;D Sorry daarvoor!

    1 decennium geleden
  • Big1dfan

    ik ben op een mei geweest!ik zat op de eerste rij AWESOME!niall heeft geknipoogt naar mij!en ik had een meet and greet AWESOME!dus ik mogst backstage,het eerste wat ik deed toen ik deed was:ik begon mega hard te springen en begon te gillen,en toen ik wat calmeerde zei ik tegen zayn:kiss me! wat deed hij?zonder enige probleem gaf hij me een zoen op mmijn wang!!!!!ik heb mijn gizicht nog altijd nie gewassen!en ik mogst een horanhugg!!!!!

    1 decennium geleden
  • HaZaLiLoNi

    Was er niet maar OMG THANKS VOOR UW VERSLAG!!!!

    1 decennium geleden
  • harrylovies

    omg ik heb harry ook gezien hij ston 2 meter van mij omg zalig en hij heeft gezwaait naar mij en zayn ook ilove 1D so fucking much xxxxx (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • amber1996

    Gaan om 15,00 naar amsterdam!:) sooo excited

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen