vorige keer:
Zijn ogen verwijden wat en blijven me aanstaren. Dan zucht hij diep. ''sorry Bill.. maar misschien is het beter dat je me kent als Meneer Kaulits, in plaats van als Tom''. Ik voel iets in me breken en nog wat geshocked kijk ik hem aan. ''Kun je me nu los laten? Ik moet naar m`n klas''. Langzaam haal ik mijn handen van zijn schouders. Hij gaat weer goed staan en loopt, zonder nog een woord tegen me te zeggen, weg. Ik blijf even naar hem staren en voel het van binnen nog meer pijn doen.. Daar gaat onze vriendschap.. of misschien wel meer..
bedankt voor jullie reacties!! <33

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (23)

  • xSerena

    ik lag hier zo strijk!


    ''Je wilt er zeker alleen maar heen, zodat je je vriendje lekker kan neuken, hé?'' hoor ik naast me. ''Nee, ik ga een orgie houden met die brugklassers!'' zeg ik met een grote grijns op mijn gezicht.

    xD

    1 decennium geleden
  • BillxBunny

    ''Je wilt er zeker alleen maar heen, zodat je je vriendje lekker kan neuken, hé?'' hoor ik naast me. ''Nee, ik ga een orgie houden met die brugklassers!'' zeg ik met een grote grijns op mijn gezicht. Hun gezichten gingen van lachend, naar 'wtf' en ik moest moeite doen om niet in lachen uit te barsten.

    bill, je bent HILARISCH xDxDxD

    ik ga morgen verder met lezen ;)
    ook ga ik al je andere story's lezen (A)

    (K) to you :$

    1 decennium geleden
  • LollipopLand

    ooeeeehhh !!! :D




    xxx

    1 decennium geleden
  • Sick

    Bill is echt hilarisch! :D

    1 decennium geleden
  • sponscake

    waarom heb ik het gevoel dat dit niet goed gaat aflopen^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen