Kort hoofdstukje ! sorry :$


Maar ik wil de mensen die dit lezen wel even bedanken !!! Ik weet niet waarom jullie dit lezen maar echt BEDANKT !!!!!
Ik probeer hier dus echt alles wat ik maar herinneren kan los te laten dus als je je abo weg wilt doen snap ik dat hoor, het wordt ondertussen mss saai omdat ik volledig de waarheid wil vertellen en niks wil verzinnen :$

Toch dank je als je blijft!!!!

Much <3 to you !


lieve groetjes Hans :) de jongen die terug gelukkig probeert te zijn , en deze keer voor echt !!!!! xD

Maar hoe meer ik haar leerde kennen, hoe meer ik haar zag en hoe meer ik op dat ,naar mijn mening, perfecte meisje verliefd werd , hoe meer ik er de nadelen van begon te merken. Ik vind trouwens echt dat perfecte meisjes bestaan ! Maar perfecte personen niet. Een perfect meisje is iemand die voor JOU perfect is en gewoonweg perfect is met al haar slechte kantjes. Een echt nadeel dat ik merkte waren de nachten. Ze waren voor me gewoon niet meer hetzelfde als het ooit was.

Eén van de eerste dingen die ik merkte was dat ik later slapen ging, niet direct expres maar eerder in de zin dat ik niks wou missen, ik wou al de kansen om haar beter te leren kennen benutten. Onbewust begon ik uren lang aan de computer te hangen, levenloos, gewoon muziek luisteren, wachtend tot ze misschien even op msn kwam of Facebook of eerder wat ! Ik durfde daar meestal wel eens iets tegen haar zeggen, als een vriend. Mijn onderwerp dat ik altijd gebruikte, als ik echt niks meer wist te zeggen maar het gesprek echt niet wou zien stoppen, was muziek. Het was een echte overeenkomst tussen ons qua interesses, of toch misschien eerder een algemene overeenkomst tussen mensen maar dat is een heel ander verhaal. Het ongelofelijke was wel dat ze ongeveer een zelfde smaak had, het maakte alles zeker een pak gemakkelijker voor me om ,een toch wel cliché maar interessant ,onderwerp als muziek boven te halen uit mijn ooh zo grote trukendoos….. HOEST :$ Ik leerde zo wel veel goede muziek kennen, toch nog een nieuw maar klein voordeel er door dan bij alle nadelen. Daar begon het wel al lichtjes mis te lopen met me.

Ik sliep minder lang omdat ik laat mijn bed inging terwijl ik ’s morgens er toch even vroeg uit moest. Maar daar bleef het niet bij . Als ik dan uiteindelijk toch mijn bed inging was ik nog volledig wakker. Ik moest altijd denken aan haar, aan hoe ze was, aan hoe ik haar beter kon leren kennen, hoe ik mezelf kon inhouden om niet per ongeluk iets te zeggen over mijn gevoelens aan iemand , aan hoe het zou zijn moest ze hetzelfde voelen, aan hoe ik haar kon tonen dat ik meer liefde als bloed door mijn hart voelde pompen , kortweg ik dacht aan alles wat er maar in mijn hoofd kon worden verzonnen door mijn overactieve hersenpan. Het hield me altijd minstens een uur wakker , nog een uur langer dus voor dat ik eindelijk in een staat was om mijn gedachten stil te laten worden in mijn hoofd, nog een uur langer voordat ik stil bleef liggen en niet alle hoekjes van mijn bed blijkbaar probeerde warm te maken voor dat ik in slaap kon vallen. Ik stond er zelf perplex van wat er toen gebeurde.

Ik ben op een dag begonnen met bidden! Ik ben niet zo gelovig. Maar op die dag ben ik dat geworden. Het gaf me een gevoel dat er iemand was waar ik het tegen kon vertellen. Ik heb echt ongeveer 3 jaar lang elke dag als ik ging “slapen” een gebedje gemaakt. Gewoonweg om aan de persoon hierboven te vragen om hulp of eender wat voor teken , alles was goed. En die tekens krijg je dan ook, of dat denk je op die moment toch. Als je vraagt voor een teken beschouw je elke geluidje dat je maar hoort als een teken. Ik denk zelfs dat je onbewust om tekens vraagt die je bijna zeker zult krijgen. Zoals in mijn voorbeeld een loeiende koe …. Ik woon op een boerderij dus ja ;)

Reageer (5)

  • ProtonicPanda

    Je hoofdstuk(ken) is/ zijn net zoals altijd een pleziertje voor het oog! :)

    1 decennium geleden
  • Lisanneeee

    Ik ben het eens met CrazyLove4!
    Ik ga gauw verder lezen!

    1 decennium geleden
  • CrazyLove4

    Wow, echt sommige dingen die je beschrijft. Je klinkt echt als een ontzettend lief mens die alleen maar het beste met iedereen voor heeft. Ook klink je ontzettend wijs eigenlijk! :p

    1 decennium geleden
  • xApumn

    he hannsieboy! mooi geschreven hoor! Ik vind het juist leuk dat je een verhaal over iets waargebeurd vertelt. Hieronder sunspot! Heb ik nog nooit een rokje zien dragen maar dat maakt eigenlijk niet uit. Eigenlijk wil ik je gewoon vertellen dat je supergoed kan schrijven

    xxxxxfosje

    1 decennium geleden
  • Sunspot

    He Hans,
    goed hoofdstuk weer!
    Dat van dat bidden en die tekens, ik snap precies wat je bedoelt. Ikzelf ben wel gelovig (christelijk, niet streng ofzoo hoor. Maar ik schaam me er ook niet voor). Bidden is soms echt fijn!
    XX
    PS; sorry hoor, voor mijn christelijke berichtje. Maar ik ben echt niet zo'n meisje dat alleen maar rokjes aan mag en alleen maar klassieke muziek mag luisteren! Ik bedoel het goed :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen