Foto bij 7.

Tori Ariana Jones


na 3 maanden, oefenen, oefenen, oefenen, bloed, zweet en tranen, een hoop gelach, en brainstorming, was het eindelijk zover, we zouden de generale repetitie doen, om nog kleine dingen aan te passen, het was 1 week voor de tour zou beginnen en de spanning was om te stijgen, er moest nog een hoop geregeld worden, en de druk was hoog mede omdat ik nog nooit met al deze mensen gedanst had, ik had de acts waarmee ik moest dansen al ontmoet in de dansstudio waar we repeteerde, dus ik kende ze al, ook hadden we geoefend met One Direction, maar veel had ik niet met ze gepraat, maar dat maakte niet uit ik was hier voor het dansen, niet voor One Direction, of Daniel want, hij is knap. Met hem had ik wel gepraat en hij was een schat van een jongen een echt charmeur en hij was dan ook totaal niet lelijk. Met Hailey, Faya, en Danielle waren echt mijn beste vriendinnetjes geworden, ik kon met iedereen wel goed opschieten maar met hun het meeste.

" Okay, and 1, 2,3, 4" riep James, en toen ging de muziek aan, Casey stond achter de microfoon. De muziek ging aan, en zo begonnen we met de choreografie, ze zou het liedje, I knew you were trouble zingen, een klassieker uit 2013, van Taylor Swift, ik was dol op haar muziek, alleen I knew you were trouble vond ik niet leuk. Na enkele uren vol met aanwijzingen, dansen, water drinken, een pauze van 5 minuten waren we al bij het laatste act, van de repetitie. One Direction. Ik stond in de coulissen samen met Hailey. Ik gaf haar een high five, en toen startte de muziek van what makes you beautiful, ze zouden net zoals alle andere acts 4 liedjes zingen, en ze zouden what makes you beautiful, little things, moments en nothing to hide zingen, het laatste liedje was van hun 3de album. Ik ging het podium op, en gaf het laatste beetje energie dat ik nog had, ik moest 2 liedjes met de jongens mee doen, what makes you beautiful en nothing to hide.

" Okay, people that was it for today, you were al awesome, and the show is going to be great, have fun tonight and see you tommorow" sprak James, ik zuchtte en plofte op de grond, en pakte mijn water, " You were awesome," zei ik tegen Hailey, die tegen over me kwam zitten. Ik zat met mijn rug naar het publiek, Hailey keek me grijnzend aan, " someone is staring at you," zei ze enthousiast, Ik wou omkijken, " don't turn around," zei Hailey snel en ik draaide me terug naar haar, " who is it?" vroeg ik, en ze keek me met een hele grote glimlach aan, " I don't think you want to know," zei ze grijnzend, " just tell me," zei ik lachend, " Zayn Malik" zei ze, en stond op, en rijkte naar mijn hand, " Is Zayn staring at me?" vroeg ik en stond op, en liep via het trappetje het podium af. " he was, " zei ze en glimlachte naar me.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen