Foto bij Blablaaaaaah :D

Dit is eigelijk geeeeen hoofdstuk maar ik wil gewoon effe iets zeggen :D
Ik ga straks naar 1D!!!! Binnen een half uur vertrek ik en dan gaan we richting sportpaleis!! Yaaaaaay!! Ik ben echt het gelukkigste meisje ter wereld!! :)

Tine, Selena en Sofie: we gonna make this night amazayn! I love youu!! :D

Ik zal er zo weinig mogelijk over proberen zeggen want ik weet niet wie mijn verhaal allemaal volgt en wie wel en niet gaat... Laat iets weten of je gegaan bent of niet! En ook natuurlijk wat het grappigste was tijdens het concert enzoo ;)

Ik zou het ook heel leuk vinden moesten er iets meer mensen een reactie plaatsen, een abo nemen of een kudo geven... Thanks!!

Reageer (3)

  • Leeyum4Everr

    Hahah! Tine toch, per ongeluk gehersenspoeld? Sureee ;) I love them toooooo!!!!!!!!! Die hebbe mijn leven veranderd!! Niall eh??!! ;p Da spandoek zou gwn téééé cool zijn moest da in this is us kome!!!! :o Da zou egt amazayn, phenominiall, fabulouis, brilliam and extraordinharry zijn!!!! :D Loveyouuuuu <3

    1 decennium geleden
  • WinnieTheLou

    Oh, en effe nog iets zegge: plots krijg ik een smsje van Laura da 1D op mnm is! Volgens mj heb ik die perongeluk gehersenspoeld vandaag xp

    1 decennium geleden
  • WinnieTheLou

    Niall kan gewoon te sexy aan zijn gt krabben! En efffe een telepatisch momentjenmet Niall! Juist op dezelfde moment over onze knie wrijve omda die pijn doet! En liam die een rode hartjesballon vasthad! Volgens mij is de inhoud van mijn hart verdriedubbeld! Zoveel liefde die derbij is gekomen! En met ons coole spandoek! Tzou gewoon te fcking awesome zijn als da in this is us komt! Dan ga ik echt flippe in de cinema! En woow: niall is te sexy!!!! En mijn stem doet pijn dus ik fangirl nu zoda k mijn stem ni forceer op school! Omg! Niall is gwn te cute! Me zijne limbo en zijn supersexy breakdance! Alleen spijtig da hij dan just zijn knie heeft bezeert! En dit is gwn echt de kak-langste reactie die ik ooit geplaats heb! Zie je: One Direction heeft een goede invloed! Volgens mij zou ik echt niet zonder hen kunnen leven! Ik hou zelfs van Zayn! Ook al rookt hij! Hij is gwn te perfect! En Liam! En Louis! En Harry! OMG! I love you guys!

    P.s. Nog is bedankt daje da ticket ebt gevonde! Echt mega-niall! ;) snappie? Ma bye! Ik ga nu denkik og efkes wat geschiedenis leren xp (doeg)(doeg)(doeg)(doeg)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen