Foto bij The big trouble 2.

POV. Michelle.

Ik zocht naar mijn mobieltje die ik ergens op mijn kamer had laten rond slingeren. Ik trok wild een paar laatjes open aangezien Louis ieder moment kon aan bellen. Doordat ik zo hard trok aan de laatjes viel de foto van Louis die op mijn nachtkastje stond eraf, gelukkig wist ik hem nog net op te vangen. Ik staarde naar de foto en vergat mijn mobieltje helemaal. Ik glimlachte naar de foto en zette deze toen weer netjes op zijn plaats terug. Ik bleef even op de grond zitten en dacht na over wat ik hier ook alweer aan het doen was. Een piepend geluidje van mijn mobieltje hielp me herinneren dat ik ham zocht. Snel ging ik op het geluid af en kwam erachter dat mijn mobieltje allang in mijn tas zat. Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan. Snel pakte ik mijn mobieltje eruit en ontgrendelde hem. Een smsje van Louis verscheen in beeld. Hij verontschuldigde zich omdat hij in de file stond en daardoor nu al wat later was en dat hij bijna hier was. Ik glimlachte en vergrendelde mijn telefoon weer. Het had geen zin om een smsje terug te sturen aangezien hij ieder moment hier kon zijn. Net alsof hij het gehoord had hoorde ik een auto voor de deur stoppen en even later de deurbel rinkelen. Zo snel als ik kon slingerde ik mijn tasje over mijn schouder en rende ik de trap af. Ik gooide de deur open en vloog om Louis nek. Ik drukte zachte kusjes op zijn wang en voelde even later hoe Louis’ hand over mijn rug wreef.
‘Jezus Michelle ik schrok me dood’ Ik begon te lachen in zijn nek en gleed langzaam uit de knuffel.
‘Ik heb je gewoon gemist’ legde ik mijn actie uit. Hij hield zijn hoofd een stukje scheef en drukte toen een kusje op mijn lippen. Ik sloeg mijn handen in zijn nek en hij legde zijn armen om mijn middel heen. Na een tijdje verbrak Louis de zoen en stapte achteruit. Ik trok een pruillipje en keek hem zielig aan. Vervolgens pakte hij zijn mobieltje uit zijn broekzak en tikte op de tijd die te zien was.
‘We hebben nog maar tien minuten om daar te komen’ lachte Louis. Ik keek hem verbaasd aan dat meende dat we hier nu al tien minuten hadden staan zoenen. Ik had het gevoel dat het maar één minuut of zo had geduurd. Louis pakte mijn hand en trok me richting de auto. Hij deed de portier open en drukte nog een kusje op mijn mond, maar voordat ik iets terug kon doen duwde hij mij al een beetje in de auto. Ik raakte bijna met mijn hoofd het dak en ging snel in de auto zitten. Louis liep om de auto heen en ging naast me zitten. Hij glimlachte nog even warm naar mij voordat hij de auto aan zette.
‘Je ziet er echt prachtig uit, maar dat is geen nieuws. Je ziet er altijd prachtig uit’ ik voelde hoe mijn wangen een beetje rood kleurde en snel keek ik opzij zodat Louis het niet door zou hebben.
‘Jij ziet er ook prachtig uit hoor’ complimenteerde ik hem. Geen woord was gelogen. Na tien minuten in de auto te hebben gezeten kwamen we aan bij het restaurantje. Louis parkeerde zijn auto snel, iets te snel waardoor hij de auto naast hem aanraakte. Gelukkig was het niet zo’n harde klap en was er dus ook geen schade.
‘Michelle je moet me ook niet zo afleiden’ riep Louis als excuus. Verbaasd draaide ik me naar hem om.
‘Ik deed niets!’ Louis glimlachte waardoor er een zachte twinkeling in zijn blauwe ogen ontstond.
‘Jewel je bent te mooi, ik kan mijn ogen niet van je afhouden’ als antwoord op zijn zoveelste compliment boog ik naar hem toe en zoende hem. Hij zoende me terug, maar verbrak hem snel door het portier van de auto open te gooien die bijna tegen dezelfde auto als eerst aan kwam.
‘We moeten naar binnen anders zijn we zo meteen onze plaatsen kwijt. Hij rende om de auto heen en deed mijn portier ook open en maakte een buigend gebaar. Ik grinnikte even en stapte uit de auto.
‘Dank u wel meneer’ zei ik deftig waarop Louis netjes het portier van de auto weer dicht deed en de auto op slot deed. Hij pakte mijn hand en trok me beschermend tegen zich aan. Ik nestelde mijn hoofd tegen zijn borstkas aan en liep me mee slepen naar binnen.
‘Heeft u gereserveerd?’ Ik liet Louis los en ging wat fatsoenlijker staan.
‘Ja, op de naam Tomlinson’ zei Louis trots. De ober knikte kort.
‘Volgt u mij maar’ we liepen naar het einde van het restaurant en gingen helemaal achteraan zitten. Louis trok mijn stoel voor me naar achteren en ik ging zitten waarna hij weer de stoel naar voren schoof. Na lange gezellige gesprekken en na het voor- en hoofdgerecht voelde ik dat ik het moment moest verpesten.
‘Sorry ik moet even naar de toilet’ zei ik deftig waardoor Louis even grinnikte.
‘Succes’ ik knikte even en zocht naar de toiletten. Ik hoorde hoe achter me nog een stoel naar achteren werd geschoven, maar dat gebeurde hier zoveel. Ik stapte het wc hokje binnen en deed mijn behoefte. Ik gooide de deur weer open en liep naar de kranen en de spiegels toe. Ik deed mijn haar wat beter en net toen ik weer terug wilde lopen zag ik achter me nog een persoon staan. Ik maakte een schrikgeluidje en draaide me snel om.
‘O sorry liet ik je schrikken?’ verontschuldigde het meisje zich. Ik knikte even.
‘Ik ben Michelle’ probeerde ik het onderwerp te veranderen.
‘Eleanor’ antwoordde het meisje. ‘Je bent hier toch met Louis? Je moet oppassen voor hem. Hij is niet wie hij zegt wie hij is’ verbaasd keek ik haar aan. Hoe kende zij Louis en waar had ze het over. Ze zag mijn verbaasde blik en ging verder met uitleggen.
‘Het spijt me om te zeggen, maar Louis is een player. Ik weet dit omdat ik zijn ex ben. Ik heb een hele waslijst gevonden met namen in zijn telefoon onder het mapje vriendinnen. Overal stonden hartjes achter en ook stonden overal foto’s van hem en zijn vriendinnen op zijn mobieltje. Ook jouw naam stond er bij Michelle. Hij gebruikt je gewoon en als hij op je uitgekeken is dumpt hij je gewoon weer. Als grof vuil’ het klonk allemaal heel geloof waardig, maar toch had ik nooit verwacht dat dit achter Louis zat. Tranen branden in mijn ogen en zo snel als ik kon rende ik de toiletten uit en zo ook het restaurantje. Ik rende zo ver weg als maar kon en zag het strand waar we voor het eerst hadden gezoend weer en zocht daar een plekje op het zand. Ik trok mijn benen tegen mijn lichaam aan en liet de tranen hun gang gaan.

POV. Louis William Tomlinson.
Ik tikte verveeld op mijn mobieltje. Ik hield de deur goed in de gaten en wachtte ongeduldig voor Michelle de toetjes waren er inmiddels al en het ijs begon te smelten. Net toen ik op wilde staan en naar de toiletten wilde lopen om te vragen of alles wel goed ging vloog de deur open met een harde klap botste deze tegen de muur aan. Michelle kwam eruit gerent en rende zo het restaurant uit. Verbaasd keek ik haar na. ik wilde opspringen en achter haar aan rennen, maar een van de obers hiel me tegen en mompelde dat ik nog moest betalen. Snel rekende ik af en toen ik de deur al vast had zag ik in mijn ooghoek hoe Eleanor met een gemene glimlach op haar gezicht uit de toiletten kwam gelopen. Ik voelde woede opkomen en snel liep ik naar haar toe.
‘Wat heb je gedaan?!’ schreeuwde ik naar haar. Het kon me niets schelen dat iedereen me aan keek. Als het om Michelle ging zou ik alles opgeven en alles doen voor haar.
‘Gewoon haar een leuk verhaaltje verteld over iemand die we beide kennen…’ haar stem klonk gemeen en haar ogen stonden duivels.
‘Eleanor dat jij het niet kan hebben dat ik je gedumpt heb en nu een ander heb kan ik niets aan doen, wat moest ik dan en bij jou blijven terwijl mijn liefde voor jou weg is en gewoon ook bij Michelle zijn?!’ mijn hoofd werd rood van de woede en ik moest me in houden om haar niet te slaan, maar zo laag zal ik nooit zinken.
‘Je komt in de beurt van mijn verhaaltje’ zei ze vrolijk. Ik balde mijn handen tot twee vuisten, maar liet snel de spanning eruit weg lopen.
‘Weet je wat je bent mijn energie niet waard’ Eleanor riep me nog een paar dingen na, maar ik negeerde het ik volgde Michelle haar voorbeeld en rende het gebouw uit. Ik was overal geweest en ik werd hopeloos. Ik kon Michelle nergens vinden, maar opeens viel het me in waar ze misschien kon zijn. Het moest wel. Een mens kon toch niet zomaar van de wereldbol verdwijnen? Ik stapte in het zand en zag in de verte een schim zitten. Ik herkende haar meteen en rende op haar af.
‘Michelle!’ ze draaide zich geschrokken om en ik zag aan haar rode ogen dat ze gehuild had. Ze wilde opstaan, maar ik pakte snel haar hand vast en ging naast haar zitten.
‘Ik weet niet wat Eleanor allemaal tegen je gezegd heeft, maar één ding weet ik zeker en dat is dat ik ontzettend veel van je hou, nog nooit heb ik zoveel van een persoon gehouden en zoveel zou ik ook nooit van iemand anders kunnen houden! Michelle je bent mijn alles, ik weet niet wat ik zonder je moet’ mijn stem sloeg over bij het idee dat ik Michelle moest missen. Michelle schudde langzaam haar hoofd en keek me moeilijk aan.
‘Misschien denk je dat nu, maar je maakt het toch wel weer uit’ opnieuw sprongen er tranen in haar ogen en zo ook in mijn ogen. Ik kon er niet tegen als ze verdrietig was.
‘Michelle alsjeblieft geloof me! Ik zal het nooit uitmaken, ik beloof het je! Met heel mijn hart houd ik van jou en dat zal nooit veranderen’ een waterige glimlach ontstond op Michelle haar gezicht en ik kon de geluk in haar ogen weer zien. Ik keek opzij en zag hoe de zon onderging. Ik dacht terug aan onze eerste kus en hoe het al meteen perfect was. Langzaam boog ik naar haar toe en drukte ik voorzichtig mijn lippen op de hare. Zo bleven we een tijdje zitten totdat luide muziek ons verstoorde. Geschrokken draaide ik me om en zag dat er een feestje op het strand bezig was. Snel stond ik op en trok Michelle naar me toe.
‘Kom mee dit kan leuk worden’ zonder antwoord af te wachten rende ik naar het strandfeestje toe en trok Michelle achter me aan. We voegden ons bij de menigte en al meteen werden we opgemerkt. Een paar meisjes begonnen te giechelen achter me en trokken zachtjes aan mijn trui. Ze probeerden van alles om mijn aandacht te krijgen, maar mijn aandacht ging naar Michelle. Helaas was ik niet de enige. Veel jongens stonden om haar heen en begonnen te flirten met haar. Ik duwde mijn kaken stevig op elkaar en glimlachte kort naar Michelle. Gelukkig negeerde zij de jongens al kon ik wel zien aan haar dat ze de complimentjes leuk vond, maar mij gelukkig leuker. Ik zou niet weten wat ik zonder haar moest.

Dankjewel voor je geduld en ik hoop dat je niet te hoge verwachtingen had van deze os. Tell me what ya think? :).

Reageer (1)

  • Michelle2703

    AWHH, HET VOLDOET NOG MEER AAN DE VERWACHTINGEN DIE IK AL HAD! ;D
    DANK JE WEL! =)
    Als je nog een keertje zin hebt en ideeën hebt, mag ik dan een derde? =)
    Als je geen ideeën hebt ofzo, hoeft het niet...
    Ik vind hem zo leukk! <3
    Xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen