Foto bij 019

Hoi sorry ik verwaarloos jullie enorm maaar ik ga nu weer proberen meer te schrijven!
Woensdag was het concert en ik ging echt dooood, als jullie erover willen lezen, het staat onder het spoilerdingentje!

Oke dus ik ging met een vriendin naar Antwerpen, haar ouders hadden ons bij het sportpaleis afgezet en er stonden al allemaal meisjes bedelen voor kaartjes en dansen zingen enzo. Maaar wij hadden nog met 2 meisjes afgesproken in het centrum maarja we zijn allebei Nederlands en waren daar nog nooit geweest dus we wisten niet hoe we in het centrum moesten komen. Na ongeveer een uur zoeken was het gelukt en toen gingen we meeten met die meisjes en leuk leuk en naja toen even naar de mac geweest en vanuit daar naar het sportpaleis.
Toen we daar aankwamen was de rij echt al mega en er stonden hele rare meisjes naast ons dus wij dachten omg weg hier en toen konden we een heel groot stuk afsnijden (voor de gene die er waren, er was toch zo'n vierkant ding met muurtjes en dat lag wat dieper, daar stond niemand dus daar liepen we doorheen en toen stonden we vooraan hihi.)

Nou toen hadden we één rij gehad en kwam de volgende rij. Dat was echt een hel we konden 2 meter per 10 minuten lopen ofzo dus daar hebben we ongeveer een uur gestaan. Achter ons stond een meisje en die had "Naill" op haar voorhoofd geschreven dus we hebben wel keihard gelachen hahaha.
Toen we door die rij heen waren kwamen de feels, zoooveel zoveel feels het was niet leuk meer. We bleven maar zeggen 'omg we zijn zo dichtbij ze omg we zien ze straks" en naja uiteindelijk stonden we binnen en toen rende we alle kanten om om te kijken waar we allemaal heen moesten en toen kwamen we in de zaal en was Camryn nog aan het optreden.

Naja Camryn was afgelopen en toen duurde het nog 3 kwartier voordat ze opkwamen en toen was dat voorbij. Toen kwamen ze op. Serieus ik gilde zo hard ze zijn zo perfect in het echt. En toen ging Louis praten en toen dacht ik echt omg wie ben jij wtf zijn stem was zoooo anders haha. Al weet ik nu wel zeker dat hij homo is want dat merkte je gewoon echt aan álles. En toen bij het 2e nummer, i would was m'n stem al zo goed als weg want ik had al heel erg keelpijn maar ik ging gewoon door met gillen en zingen dus de dag later had ik al helemaal geen stem meer en naja liam zijn stem was ook enorm anders en die van niall ook en omg elke keer als ik naar niall keek wou ik gewoon huilen ik hou zoveel van hem en hij is zo perfect en adjdbfj ak hij heeft me tijdens last first kiss echt iets van 30 seconden aangekeken het was zo perfect
al moest hij toen wel huilen want hij had heel erg last van zn knie door het breakdancen van de twitter questions
naja en toen kwamen gewoon alle nummers en het was zo perfect en wauwie en naja ik hoop echt dat ze snel weer komen!


vinden jullie het saai worden?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • VerenaClifford

    ofcourse i am harry styles
    ben ik de enige die dit een beetje arrogant vind?
    maar alsnog moest ik kei hard lachen om dit stukje
    don't stop!

    1 decennium geleden
  • CatNippedX

    Oh, gosh, ik ben ook naar het concert geweest, maar dan in Amsterdam... En het was zó fuckin' amazing, Liam die had zo'n olifanthoed-ding op, en die gooide hij in het publiek, en nu heb ik de hoed!!!
    En het hele concert was gewoon a-ma-zing!

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    <3333333

    1 decennium geleden
  • Clingy

    Hahaha ik hoor het hem al helemaal zeggen 'Ofcourse, I am Harry Styles' (': Leuk stukje! En over het concert, whaaa. Ik ben jaloers!

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    Ohneeeee!:p x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen