Tokio Hotel zit boos op de kamer van Bill en tom. Gustav trommelt een rythme met zijn stokje op de rand van het bed van Bill. 'Please stop it!' roept Bill. Hij blaast een paar plukken uit zijn gezicht. 'We moeten ze terug pakken.' grijnst hij. 'Ja! roept' Georg en de anderen knikken ook instemmend. 'En ik weet al precies was' zegt Bill sluw.

'Slaap lekker meisjes.' zeft Katniss en geeft Rue en Prim allebij een kusje op hun voorhoofd. Gale staat glimlachend in de deuropening. Katniss werpt nog een kusje handje naar de twee meisjes en trekt dan voorzichtig de deur achter zich dicht. Gale pakt haar bij haar heupen en duwt haar tegen de muur aan. Snel komt zijn gezicht dichter bij het hare. Net als hun lippen elkaar aan raken trekt ze haar mond open. 'Niet hier!' giechelt ze.

Peeta komt langzaam dichter bij. Voorzichtig komen zijn lippen op die van Harry. Hij wil zich weer terug trekken maar Harry pakt hem stevig vast en duwt hem achterover op het bed. Hij krijgt nauwelijks lucht maar dat maakt niet uit. Peeta duwt Harry weer terug en trekt snel zijn shirt uit. Hij probeert Harry zo veel mogelijk te zoenen. Plotseling gaat de deur open.....

Reageer (2)

  • eitje

    Wie zal het zijn

    1 decennium geleden
  • whitegamma

    oh, God. Dit hoofdstuk geeft jouw eigen persoonlijkheid perfect weer!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen