'Ik ga je snel zien! Ik ga je iedere dag als ik op tour ben goed?' 'Ja! Ik ga je echt missen!' Ik gaf haar nog een knuffel en nam haar geur goed in me op. 'Bye bye Harry!' 'Bye bye Skye!' Ik zag dat ze er heel erg moeite mee had. Mia en Janey namen haar mee.
'You like her don't you?' 'Louis! Hou je mond!' Ik vlog hem om zijn nek. Waarom zegt hij dat? Okey misschien is het wel een beetje waar, maar dan hoef ik het toch niet aan iedereen te laten merken.

'Harry je hebt 5 minuten! dan moeten we weg rijden!' Ik knikte naar paul en liep naar een rustig hoekje. Kom op neem de telefoon als je blieft op. 'Hallo?' 'Skye? ben jij dat?' 'Harry! Je was echt geweldig vanavond!' Ze was heel erg blij aan het vertellen. Ik zie haar straks gewoon een paar maanden niet meer. 'Skye?' onder brak ik haar. 'Ik heb niet veel tijd om te praten ik moet zo naar het vliegveld. Ik wil alleen zeggen dat wij iets specials hebben. Meer dan vrienden. Ik ga je echt heel erg missen!' 'Ik ga jou ook missen Harry!' 'skye! Ik moet gaan! Doe voorzichtig! Ik hou van je!' 'Ik ook van jou....' en ik moet e lijn verbreken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen