Foto bij De film_002

‘we zijn er’, klonk het, ‘dat is dan 30 dollar.’ Ik gaf de chauffeur het geld en tilde Lilly, die in slaap was gevallen, de taxi uit. Ik liep gelijk door naar het huis van Lilly en belde aan. Er werd bijna meteen opengedaan door de vader van Lilly. ‘aah, is ze in slaap gevallen’, vroeg hij. ‘’ja, maar ze was ook erg druk vandaag’’. Hij pakte Lilly van mij over en vroeg of ik nog even binnen wilde komen, ik bedankte vriendelijk en zij dat ik naar huis ging omdat mijn ouders op me zaten te wachten. Zodra ik bij de deur was graaide ik mijn sleutels uit mijn broekzak en deed de deur open. Aan de geluiden te horen lag mijn moeder al op bed. Mijn vader zat waarschijnlijk nog in de kroeg. Ik liep door naar mijn kamer en zette mijn computer aan. Terwijl hij aan het opstarten was besloot ik om even te douchen. Na het douchen ging ik naar beneden om iets te eten te pakken, daarna ging ik weer naar boven en opende MSN. Gelukkig, mijn beste vriend (en buurjongen) Brady was online

Brady=best: heey Collin  hoe was de film?

Collin=Crazy; eeh, weet ik niet, ik heb niet echt opgelet ofzo XD

Brady=best: je moet je ook niet zoveel met Lilly bezig houden :$, trouwens gefeliciteerd met jullie een jarig samenzijn. Wat heb je haar gegeven?

Collin=Crazy: ik had haar een armbandje gegeven met onze eerste letter erop en met
een hartje

Brady=best: nice! Hadden jullie nog plannen voor morgen?

Collin=Crazy: neuh, niet echt. Jij wel dan?

Brady=best: nee… zullen we naar gaan klifduiken? Het weer is er goed voor morgen, het
wordt super warm!

Collin=Crazy: is goed!  hoe laat?

Brady=best: half 12 goed?

Collin=Crazy: is goed tot morgen…

Brady=best: tot morgen.

Ik sloot MSN af en zette de computer uit. Ik keek op mijn wekker. Het was bijna half twaalf. Beneden hoorde ik gestommel, het zal mijn vader wel zijn. Nog geen drie tellen later hoor ik zijn bekende gevloek omdat hij weer ergens over heen valt. Ik haat hem echt, zijn vrouw en zoon zo verwaarlozen en dan alcohol nog belangrijker vinden. Mama werkt super hard om haar gezin te onderhouden en papa maak het geld zo op!
ik had nog helemaal geen zin om te gaan slapen, bovendien had ik het veel te heet. Ik trok mijn T-shirt uit en keek in mijn spiegel. Verdorie, ik was, geloof ik, weer 5 cm gegroeid want vanochtend paste mijn pyjama broek nog en nu komt hij tot boven mijn enkels. Ook mijn spieren leken meer op te bollen terwijl ik helemaal niet had getraind. Dat is gek, zo hard kun je toch niet groeien per dag? Ik besloot om het morgen toch maar even aan mijn moeder te vragen. Ik gaapte. Ik ging op mijn bed liggen en na een half uur draaien viel ik in slaap.

Reageer (2)

  • EvaSalvatore

    hahahaha lol houd je mond zusje

    (i love merlin en arthur :P)

    1 decennium geleden
  • Heronwhale

    oooooooooh hij eet te veel. er moet een gaatje in zijn riem(puh)(proest drank terug in de beker)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen