Iets specials! Iets was gewonen vrienden niet hadden. Hij hield van me. En ik ook van hem.... Mijn hoofd zat vol met gedachten. Wa bedoelde hij daar mee. was ik echt zo bijzonder dan voor hem? of zegt hij dat alleen maar omdat hij mij een zielig meisje vindt. Ga maar slapen skye anders blijf je er maar aan denken.

'Mam? mag ik een eigen telefoon?' 'waarom?' 'Dan kan ik Harry bellen op mijn eigen kosten!' 'Oke! als je wel voorzichtig doet!' 'Yeey thanks mam!' Ik gaf haar een grote knuffel en ging weer naar boven.
Niet veel later kreeg ik een telefoon van mijn ouders. Het was een speciale. Eentje die op stem reageerde. zo kon ik toch smsen en zo. Best handig!
'Mam kun je Harry even bellen?' Ik hoorde dat ze de nummers in toetste en de telefoon aan mijn wilde geven. 'Hi skye!' 'Hi Harry! Ik heb mijn eigen nummer nu!' Ik gaf hem mijn nummer en hing weer op. gelijk werd ik gebelt op mijn telefoon. 'Ja hij doet het!' 'Haha! hoe is het daar de eerste dag zonder mij?' 'Nu nog wel oke maar ik denk als je nog langer weg blijft ik je wel erg ga missen' 'Oke! Ik ben nu in amerika! Het is hier zo warm he!' 'Ja is begrijpenlijk! Waar spelen julie vanavond?' 'Geen idee! ergen waar jij niet bent!' ik kreeg een lach op mijn gezicht. 'Skye? Sorry ik moet gaan! Hou van je!' 'Ik ook van jou! succes vanavond!'

Ik zat aan tafel te luisteren naar de radio. In mijn broek zak begon mijn telefoon te praten! 'U heeft een sms van Harry' Ik haalde hem gelijk uit mijn broekzak en zetten de radio zachter. 'Hi Skye! Ik kom net van het podium af! De jongen hadden een geweldig idee! waarom ga je de dagen dat we in europa touren niet met ons mee? Lijkt mij heel erg gezellig! xxx <3' 'Dat gaat dus mooi niet gebeuren he dame!' 'Awh! warom niet mam?' 'Je bent te jongen en blind!' 'Dus! Je hebt toch gezien hoe goed harry voor me zorgt!' 'Oke daar heb je gelijk in! Ik zal het er vanavond met hem over hebben!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen