Foto bij BigHeartZayn

Mijn wekker ging. Vandaag had ik weer les. Ik ging rechtop in mijn bed zitten. Ik deed mijn sloffen aan en liep naar mijn kledingkast. ik pakte mijn uniform en ondergoed en liep naar de badkamer toe. Zouden mijn kamer genoten al wakker zijn? Ik had geen zin om om te kijken dus liep ik de badkamer maar binnen.
Ik legde mijn kleding op het stoeltje en deed de douche aan. Ik kleedde me uit en keek of het water warm genoeg was. Het water was warm genoeg dus ik stapte onder de douche. Paar minuten later werd er op de deur geklopt. 'Ayla ben je al klaar? wij moeten ook nog douchen!' werd er geroepen. ik deed de douche uit en kleedde me aan deed mijn haar in een staart en deed mijn schoenen aan. Ik poetste nog even snel mijn tanden en liep de badkamer uit.
Ik pakte mijn boeken en deed ze in mijn tas. Ik liep naar de kantine om daar te ontbijten. Ik keek om me heen of er nog een tafel vrij was. Gelukkig waren er nog een paar tafels vrij. Ik liep er naartoe en ging zitten. Ik keek nog even snel op mijn rooster. Wij hadden ook gewone lessen zoals Engels, Biologie, Geschiedenis en aardrijkskunde. De eerste 2 uren hadden we Biologie. Daarna hadden we Sport. Wat zouden we vandaag met Sport doen? Ik hoop eigenlijk wel dat het judo is. Ik bracht mijn bord weer terug en liep alvast naar het lokaal. Daar stonden een paar jongens. Ze zeiden wat maar ik negeerde het maar. Ook Megan stond er zij was een kamergenoot van mij. We zaten een beetje te kletsen totdat de bel ging. Iedereen kwam het lokaal binnen en ging op een plek zitten. Megan ging naast mij zitten. Meneer Shalve kwam ook de klas binnen. Hij was ons docent biologie. Als een docent binnen komt moeten wij altijd opstaan. Dus iedereen ging opstaan. 'Goedemorgen klas' 'Goedemorgen Meneer Shalve' zeiden wij allemaal in koor. ' Ga maar zitten klas' zei Meneer Schalve. 'Vandaag gaan we het hebben over zwakke plekken bij mensen' zei Meneer Shalve.
~tijdsprong~
Biologie was afgelopen dus we hadden nu Sport. Ik pakte snel mijn Sporttas en liep naar de Sportzaal. Ik kleedde me snel om en Liep de zaal in. Er waren al veel mensen. 'Goedemorgen klas vandaag Doet de ene helft judo en de andere helft karate. Ik werd geplaatst bij judo en ik moest tegen Zayn. Hij had er geen probleem mee om meisjes te vloeren. Hij was best wel sterk. We moesten beginnen. Ik probeerde hem te vloeren, maar hij had mij al meteen gevloerd. Nu lag ik dus op de grond. 'Ayla gaat het?' vroeg Zayn. Ik zag dat hij op zijn lip beet. 'Ja het gaat wel' zei ik maar terug. Hij trok me overeind zodat ik weer stond. 'Sorry' zei hij. 'Geen probleem' zei ik terug. de les was afgelopen en ik kleedde me weer om. ik liep naar buiten maar Zayn hield me tegen. 'Ayla zullen we naar het park gaan?' 'Jawel, maar is dit een date?' 'Ja zoiets' 'Maar we mogen toch niet daten?' 'Shht niemand mag het horen.. ons geheim.' We liepen samen naar het park en daar stopte we op een grasveld. Hij pakte mij vast en zoende me. 'Ayla ik vind je leuk.' Ik zag weer dat hij op zijn lip beet. 'Zayn ik vind jou ook leuk, maar we kunnen geen relatie hebben.. het mag niet van school' ' Wel als het geheim is' 'Bedoel je een geheime relatie?' 'Ja zoiets' 'Okee'
'Ayla wil je dan mijn vriendin zijn?' 'Ja natuurlijk!'

Reageer (2)

  • agirlx

    awh, lief x

    1 decennium geleden
  • JavaddM

    oeehh, echt goed!
    dankje,
    Mag ik een vervolg?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen