Hallo mensen,

Jullie hebben zelf al wel doorgehad dat ik hier niks meer in post en degenen die ook een abonnement hebben op mijn nailart story zullen dat daar ook al hebben meegekregen. Omdat ik hier toch niks meer in upload wil ik gewoon helemaal gaan 'stoppen' met het verhaal.
Ik laat het gewoon online staan, zodat je altlijd nog ideeeën op kan zoeken, maar nieuwe hoofdstukjes zullen er niet komen.

Ik wil jullie allemaal super bedanken, er zijn heel veel views, reacties en abo's op mijn story geweest een daar ben ik jullie allemaal super dankbaar voor!

Ik ga nu verder met een echte story, het is een Justin Bieber fanfic, dus als je geïnteresseerd bent zal ik de link even hieronder plakken.

Dan is dit nu het echte einde van deze story. Ik hoop dat jullie het leuk en inspirerend vonden en wie weet spreek ik jullie ooit nog eens! (:

kusjes, Celine.



[link naar mijn story: http://www.quizlet.nl/stories/114920/us-route-101--justin-bieber/]

Reageer (6)

  • SuperrrLouis

    ):

    1 decennium geleden
  • HORANHORAN

    ahw wat jammer :(
    ik begrijp je wel en veel succes met je andere verhaal (:
    dikke kus

    1 decennium geleden
  • caylencloud

    @ xChocolathax - hihi, dankje! & geen probleem, ik vond het zelf echt super leuk om te doen! (:

    1 decennium geleden
  • xChocolathax

    Heel erg leuk alles en allemaal ik wil je heelerg bedanken omdat je me heel erg veel ideeen hebt gegeven waar ik verschillende mensen mee blij kon maken kusjeeeesss Ikram :)

    1 decennium geleden
  • caylencloud

    @ xonething - misschien als ik me ooit heeeeel erg verveel, deze zomervakantie ofzo, dat ik een vervolg maak, maar zoals het er nu naar uit zien komt er geen vervolg. Sorry! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen