Laatste hoofdstuk voor vandaag.

Door Whitegamma

Het duurde niet lang voordat we er alle drie uit werden gestuurd. Jessica dat andere maffe kind dat naast haar zat en ik. Tijdens het halve lesuur in de mediatheek deed ik niets om Jessica te stangen. Ik dacht na. Uit haar houding leidde ik duidelijk af dat ze haar domme vriendin niets had verteld. Dus daar zou ik maar eens gebruik van maken. Hoe kon ik haar nog banger maken? Mijn plan vouwde zich razendsnel uit in mijn hoofd.
Ons volgende zeik- vak was frans. Ik haatte frans. Frans deed pijn. Ik vervloekte het land op de atlaskaart. Voor ik naar het lokaal ging dook ik het toilet in om mezelf mentaal voor te bereiden. Het was moeilijk om mijn houding niet te laten zakken deze les.
Toen ik even later het lokaal in sjokte was ik er niet klaar voor. Vorig jaar had ik altijd onopgemerkt steun gezocht bij mijn metgezellen. Dit keer moest ik het alleen doen Alhoewel... Mijn gezicht klaarde op toen ik háár zag zitten. Tijd voor mijn plannetje. Als ik haar goed inschatte (en dat deed ik) dan zou ze veel te bang zijn om iets te doen behalve luisteren en precies doen wat ik zeg. Ik ging naast het meisje voor hen zitten. Voor ons hing een grote topokaart van Frankrijk. Ik draaide me dus maar zo snel mogelijk naar achteren en probeerde de pijn die zich in mijn hele lichaam opbouwde van me af te zetten.
'Daar ben je weer, Jessicaatje' zong ik bijna. Ze keek me geschrokken aan. De andere, ik bedacht me ineens dat ze Martha heette, keek met toegeknepen ogen van mij naar Jessica.
'Ken je hem soms?' ze klonk als een detective uit een van die slechte series.
'Ja, we zijn oude vrienden, toch Jessicaatje' speelde ik met een glimlach. De pijn in mijn hart begon plaats te maken voor haat en opwinding. Het voelde een stuk beter. Jessica knikte angstig, daar genoot ik van.
Macht!
'ja' fluisterde ze.
'Leuke ketting heb je om.' complimenteerde ik Martha, terwijl ik op de oerlelijke ketting om haar nek wees.
'Bedankt' zei ze.
'Martha en Laura, toch?' Ik trok een geïnteresseerd gezicht terwijl ik onder het praten de bedoelde persoon aanwees. ze knikten beide.
Plan pak Jessica's vrienden af om haar leven voorgoed te verknallen was begonnen...

Reageer (2)

  • BrownZeta

    omg goed geschreven !!

    1 decennium geleden
  • DinoDeSaurus

    Haha, geniaal

    Goed gedaan whitegamma

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen