Lieve lezertjes,

Allereerst wil ik jullie stuk voor stuk bedanken dat jullie een abo hebben, en dat jullie die ook hebben gehouden, ondanks dat ik amper schrijf, en heel veel van dit soort hoofdstukjes plaats. Jullie zijn geweldig en ik hou echt van jullie, ondanks dat ik jullie niet ken (niet allemaal).

Het word tijd dat ik dit niet langer voor me houd. Ik ga al mijn verhalen pauzeren voor de komende 3 maanden. Dat doe ik, omdat ik zaterdag 25 mei vertrek naar Davos, in Zwitserland. Daar is een astmacentrum, waar ze zich bezig houden met de 'revalidatie' van astmapatiënten, zoals ik. Ik ga me daar voor 3 maanden bezig houden met het opbouwen van mijn conditie, het omhoog halen van mijn weerstand, en het inhalen van mijn schoolachterstand. Omdat dat veel energie en tijd gaat kosten, heb ik besloten om mijn activiteiten op Quizlet te minderen. Ik zal misschien nog wel eens online zijn, en ik zal jullie zeker op de hoogte houden van hoe het allemaal loopt, en hoe het met me gaat, maar ik zal waarschijnlijk geen echte hoofdstukjes meer plaatsen. Ik hoop dat ik na de zomervakantie weer op de been ben, en dat ik dan met plezier aan al mijn verhalen verder kan schrijven.

Ik zal over een tijdje op mijn profiel mijn adres in Zwitserland achterlaten, zodat jullie mij (als het jullie leuk lijkt) kaarten, brieven, noem maar op, kunnen sturen. Dat zou me namelijk heel leuk lijken, maar de keuze is geheel aan jullie!

Ook hoop ik dat jullie je abo gewoon houden. Zo niet, dan vind ik dat jammer, maar ik denk dat ik het wel snap, aangezien ik amper schrijf.

Bedankt voor jullie lieve reacties, en tijd om mijn verhaal te lezen!

liefs, Marieke aka LostCause

ps. Als jullie meer willen weten over Davos, dit is de site : http://www.nad.ch/

Reageer (1)

  • Peperoni

    Ik behoud hem sowieso. (:
    Ben fier op je dat je dit durfde te vertellen!
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen