Het was vroeg , 4 uur s'ochtends, maar zoals gewoonlijk lag ik weer de hele nacht wakker. Ik deed een klein lampje aan en keek weer naar haar , het meisje waar ik van hield , het enige meisje wat mij altijd steunde, het enige meisje dat je op kon bellen midden in de nacht zonder boos te worden, het enige meisje wat me begreep,maar ik was haar kwijt en het was mijn eigen fout. Ik begon te huilen, te schreeuwen, te brullen... Maar mijn ouders keken er niet van op, ze waren dat gedrag wel gewend.. Zonder dat ik het door had was het al weer zo ver. Tijd om naar school te gaan, de plek waar ik haar ontmoet had. Dan zal ik weer langs die vreselijke plek moeten waar alle pijn vandaan kwam.
Haastig kleede ik mij aan, mijn mooie , wijde , zwarte broek, mijn paraway drive shirt en mijn leren jack. Ik voelde me geweldig. Het deed me denken aan haar. Maar dat was ik al weer vergeten. Voordat ik het wist storte ik weer neer op mijn bed. Als ik nog maar 1 keer aan die tijd kon denken.

Reageer (5)

  • AmityHeartbreak

    haha wo ben echt n eeuwigheid op quizlet geweest xd misschien als ik inspiratie krijg, ik wil niet echt zon crappy flut verhaal neergooien :p

    1 decennium geleden
  • Nintendo64

    komt er nog een stuk?? :)

    1 decennium geleden
  • SonOfTheSeagod

    GA VERDER BOO XX

    1 decennium geleden
  • AmityHeartbreak

    danku xd

    1 decennium geleden
  • VoodooKid

    le abbo erbij :3. het is niet slecht joh!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen