eerlijk gezegd weet ik niet waar dit te staan komt want dit is mijn eerste verhaal heer, ik heb al wat hoofdstukken staan op een andere site, dus het updaten gaat in het begin wat sneller. Hope you enjoy

xx Merijn

Niall word wakker in zijn hotel bed. Wat een nacht had hij gister. Er is bijna niks meer van de afgelopen 12 uur dat hij zich kan herinneren. Een lichte tinteling in zijn hoofd als een kater en een brandend gevoel in zijn nek. Een soort rare spierpijn. Wanneer hij eindelijk de dekens van zich af gooit smijt hij ze per ongeluk 4 meter verderop tegen de muur aan. Stomverbaasd kijkt hij naar de deken die veel verder beland was dan dat hij had bedoeld en naar de mankini die hij om de een of andere reden aanheeft. Als hij richting het raam loopt valt een zonnestraal op zijn arm die plotseling begint te glinsteren als een diamant. “Omg! Moet je mijn huid zien, dit is gewoon geweldig!” denkt Niall. Luid springend en schreeuwend rent hij naar de woonkamer waar de jongens al zitten. “Jongens, wtf, dit is geweldig! Moet je mijn huid… Aaaahhhh, husssssh, aahhhh, hmmpff, ah m’n nek man.” “Waarom heb je een mankini aan?” vraagt Zayn. Niall word rood en loopt nog steeds kreunend van de pijn in zijn nek terug naar zijn kamer om andere kleren aan te trekken. Als hij even later terug komt vraagt hij of de andere lads ook zo’n last hebben van hun nek. Alle vier de jongens bewegen tegelijkertijd hun hoofd opzij en aan de gepijnigde uitdrukking op hun gezicht te zien is het antwoord wel duidelijk. “Njahh hoe dan ook, mijn huid is zo shiney!” zegt Niall opgewekt. Helaas voor Niall was de rest daar al lang achter en met een teleurgestelde uitdrukking op zijn gezicht gaat hij maar eten. “Moeten we naar de dokter denk je?” stelt Liam voor. “No way! Ik ga pas naar de dokter wanneer ik me herinner wat er gebeurd is gister,” protesteert Harry.

Flashback Zayn

De 5 lads zijn flink tekeer gegaan deze nacht en stomdronken slenteren ze over straat. Vanuit het niets worden ze op de grond gedrukt. “Vas happenin’!” Roept Zayn stomdronken waarbij zijn stem verschiet van hoog naar laag. “Woow, ho, wat doe je!?”

Flashback Harry

Gierend en spartelend van het lachen rolt Harry over de grond terwijl het geen dat hem tegen de vlakte heeft gedrukt hem een zuig zoen probeert te geven, of deed ze iets anders? “Haaah, hihi, nee stoooop, dat kietelt, nee, hahaahahah, oehh, haha!”

Flashback Niall

Met grote ogen probeert Niall zichzelf te verdedigen, alles beweegt half in slowmotion. Angstig roept hij: “Ga van me af, ik sla je met een aardappel! Potatoes kom me redden!” Tevergeefs, het heeft helemaal geen zin, het wezen is te sterk. “Ahh, aah, aah, dat voelt raar, niet goed, niet goed, aaaahh!!!”

Flashback Louis

Toen het gene wat hoogst waarschijnlijk een vampier was ( duhuhh) weg was strompelden de jongens verward naar hun hotel. Louis ratelt maar wat voor zich uit. “dfq, was dat? Weetje, ik vond het eigenlijk best leuk, alleen niet zo aardig om ons op de grond te duwen, ik bedoel. Ik weet dat ze me wilde, maar dit is wel heel overdreven, weetje, ik bedoel… “ Louis struikelt en valt plat op de grond. Als hij niet zelf opstaat proberen de anderen hem mee te slepen.

Flashback Liam

Liam die amper gedronken had, omdat hij dat niet mag was helemaal in shock. “Louis! Loop door, sta op, makker, jongens zagen jullie dat! Wat is er gebeurd?!” wanneer ze eindelijk bij hun hotel aankomen, valt Liam nagelbijtend in slaap.

Netzo als de rest.

“Woohoo, dus dat is wat er gebeurd is?” zegt Louis. “We zijn gebeten door vampiers…” stamelt Liam. “Dus dan zijn wij nu ook vampiers? Wijven!!!!!!!” Roept Harry. “Nooit meer eten!!! Neuuhhhhh!” Niall barst in huilen uit. “Omg, kan ik nu niet meer in de spiegel kijken?” Schreeuwt Zayn en rent naar een spiegel om het te checken. Even later komt hij opgewonden terug, “fjuuw jongens, dat is alleen maar het geval in hele slechte vampier verhalen.” Ook al zijn de andere lads niet zo ijdel als Zayn, het lucht toch iedereen op. Het enige wat Louis zegt is: “Oh, my carrots…” Terwijl hij Niall probeert te troosten. Daddy direction is natuurlijk degene die zegt dat ze hier niet mee te koop kunnen lopen en dat hun hele leven helemaal zal veranderen. Dat ze misschien moeten stoppen met one direction, omdat fans misschien wel bang voor ze zijn etc. Iedereen kijkt Liam verveeld aan. “wijveeeeeeeen!” Herhaalt Harry en daar is iedereen het mee eens.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen