Harry Styles

Bij bijna alle lessen ging het goed, tot wiskunde. We zitten naast elkaar natuurlijk. maar daarnaast zit ook Niall. De leraar vind het al niet leuk dat ik er ben, maar ze stemde toch toe. Maar natuurlijk gaan Louis, Niall en ik kletsen. 'Louis Tomlinson!'Krijst de lerares door het lokaal. Abrupt wordt het stil en staart iedereen naar Louis. 'Ik ben je gekwek zat, je gaat er maar uit en nablijven. samen met dei sloeber naast je.' Louis kijkt me verontschuldigd aan voor wat ze zei, ik haal mijn schouders op, ik ben het wel gewent. Langzaam pakken we onze spullen en lopen het lokaal uit. 'Nu moeten we een uur nablijven.' Zucht Louis als we buiten het lokaal staan. We ploffen neer in een hoekje. 'Ze had dat niet mogen zeggen, Haz.' Ik kijk in Louis zijn ogen. 'Ik ben het gewent Lou, maak er maar geen probleem van.' Louis opent zijn mond weer. 'Maar...' Ik stop hem door mijn vinger op zijn mond te leggen. 'Niks zeggen.' Hij knikt en een tijdje staren we in elkaars ogen, langzaam komen we dichter naar elkaar toe. ' Hey Lou en Haz!' Stoort een vrolijke stem ons. We schrikken en springen een halve meter uit elkaar. 'Zo eng ben ik toch niet?' Grijnst Denise. 'Nee..uhm.. wij... wat?.. heb je geen les?' Stottert Louis. 'Uitgestuurt, Boon mag mij niet echt.' Louis trekt zijn wenkbrauw op. 'Welke leraar mag jou wel?' Ze steekt haar tong uit. 'Maar ik ga niet nablijven.'Zegt ze vrolijk en ze zwaait met een briefje. 'Dokter?'Vraagt Louis. 'Ja, Heeft Zayn net voor me gemaakt. so good bye suckers. En by the way, ik zou niet in school zoenen.' Ze knipoogt en huppelt weg. 'Wat bedoelde ze daar nou mee?' Vraag ik verbaasd. Louis haalt zijn schouders op. 'Lou, waar is de wc? Ik moet echt heel nodig!' Louis grinnikt en wijst naar een deur tegenover ons, waar heel groot het poppetje staat voor mannenwc. "Ooh had ik nog niet gezien.' Ik sta op en loop er naar toe. De Wc zijn best schoon, in vergelijking met mijn school, en er zijn gelukkig ook gewoon zittoiletten. Ik heb een hekel aan die staan wc's, dan heb je zo weinig privacy, en kan iedereen naar je kleine vriendje kijken. Ik ga zitten op de wc en doe wat ik moet doen. Als ik klaar ben was ik netjes mijn handen. Er komen twee jongens naar binnen gelopen, één kaalgeschoren gast en eentje met een bruin kuif met blauw erin.'Dus jij bent het vriendje van Louis.' Ik schud mijn hoofd. 'N-ee we zijn gewoon vrienden, i guess.' Ze lachen.'Ja wij waren ook ooit zijn vrienden, maar hij heeft ons laten barsten. Dat gaat hij ook met jou doen let maar op.' Ze lachen en lopen de wc uit. Ik slik even en kijk in mijn spiegel beeld.


Louis Tomlinson

Als Harry naar de wc pak ik mijn mobiel uit mijn zak en W'app Denise.

Swagmaster of Doncaster!: Wrm zei je dat nou? Harry is sws niet gay!
Deniessss<3: Dat denk jij Lou, wacht maar af (; xx

Ik rol met mijn ogen en zucht. Ik zie dat Daniel en Josh de wc's in lopen. Daniel en Josh waren "vrienden"van vroeger, totdat ik erachter kwam dat ze mij gebruikte voor geld, toen heb ik het abonnement op hun vriendschap op gezegt. Sindsdien proberen ze alle vriendschappen van mij te verpesten, wat ze aardig lukt. Ik hoop dat ze Harry met rust laten.

Reageer (5)

  • VeerleClifford

    Hahhaa, ik dacht het Zayn en Liam warne
    Snel verder

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Hahhaa, ik dacht het Zayn en Liam warne
    Snel verder

    1 decennium geleden
  • Larrystylis

    You have anew abo please ga veder

    1 decennium geleden
  • 1BVBlove

    Omg, hou van dit verhaal dude!!! SNEL VERDER!!!! IK WEET WAAR JE WOONT!!! Nee echt serieus, ik weet waar je woont xD Okay, dit gaat nergens meer over, zie je morgen bye!!!! XXx

    1 decennium geleden
  • CRAZYxME

    DENISE MALIK! WAAROM VERPEST JE NOU EEN LARRY STYLINSON KUS?! JIJ JIJ ... *weet niets te verzinnen*

    Snel verder!
    Nu zegmaar xd
    Nee grapje :p
    Maar wel doorschrijve heh, ik blijf zeuren
    Omg die fotos ^^

    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen