Voor de eerste opdracht zullen jullie een gezinnetje moeten maken. Het gezinnetje moet bestaan uit:
-Een vader en moeder
-Twee tieners, (een jongen en een meisje)
-Een peuter ( Hier mag je het geslacht van kiezen, maar het moet een geadopteerd kind zijn, maak dus duidelijk dat je ook echt ziet dat hij/zij geadopteerd is!)
-Een kind (jongetje)
-Een opa.

Waar let je hierbij op?
-Heb je gedaan wat er gevraagd werd?
-Heb je je creativiteit gebruikt?
-Is alles goed gemaakt/afgewerkt?
-Is het duidelijk dat ze familie zijn?
Een aparte opdracht, ik weet het, maar het leek me wel een leuke ^^

Mulford

Klik

Reageer (2)

  • Dysphoria

    De kleding is verbonden met het verhaal, wat ik heel leuk vind. Hun kleding geeft zowaar hun karakter weer. De puberende tiener vind ik een heel leuk idee, aangezien het wel in elke familie tegenkomt; Ook ka je merken dat de karakters van de familie met elkaar kunnen botsen wat dus zeker voor een interessant verhaal kan zorgen. Aan Sofia is ook goed te zien dat ze geadopteerd is, en inderdaad, ook ik dacht dat Stephan eerst een meisje was door het lange haar, maar dat maakt niet veel uit, aangezien je dat ook in het echt kan hebben.

    8

    1 decennium geleden
  • Beckett

    Je foto's zijn heel duidelijk en mooi gemaakt, en je verhaal erbij ook. Het leukste vind ik dat je de hele situatie van de familie perfect kunt achterhalen achter de foto's, zonder zelfs naar de tekst gekeken te hebben, en dat is een heel groot pluspunt. Het enige kleine minpunt was dat ik eerst dacht dat Stephan een meisje was, en geen jongen, voor de rest heel goed.

    8.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen