Foto bij 006

Liam's P.O.V

ik ga naar huis. What in fudges cake hell is er net gebeurd. Ik bedoel. Eerst was hij zo enthousiast. Maar na mijn hallo was hij helemaal anders. Was ik te loom. Oke ik had geen zin in nog meer gaat het Liam. Weet je het zeker. Maar ik weet ook dat Mr. Horan gewoon een gesprekje wou voeren. Zo is hij gewoon. Ik had me socialer moeten opstellen. Waarover loop ik nu te denken. Ik bedoel het is een leerkracht. Het kan hem waarschijnlijk niets schelen als ik met hem spreek of niet. Of misschien kan het hem wel wat schelen en wil hij gewoon niets liever dan een goed gesprek. Wel als het zo was heb ik nu wel mijn kans verkeken. Hij leek zeer afwezig wanneer hij wegwandelde. Misschien zou ik het me niet moeten aantrekken. Ik deed dat en wandelde naar huis. Een glimlach kwam op mijn gezicht wanneer ik de rode mini op onze oprit zag staan. snel rende naar binnen en knuffelde de oudere jongen.

“louis. Ik heb je niet meer gezien in” begon ik “dagen?” vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. “niet waar. Ik was weg naar Frankrijk voor 3 weken.” Zei ik. Hij knikte. “hoe was het in Frankrijk? Knappe meisjes gezien? Heb je eindelijk een lief?” vroeg Louis. zoveel vragen. Ik zag mijn zus naast ons komen staan. “Liam een lief? Ja tuurlijk lou.” Zei ze. Ik rolde mijn ogen. “dank je Ruthgard. Ik zou kunnen. Ik heb 2 weken op dat ene meisje gefocust. Toen ik eindelijk iets durfde proberen zei ze dat ze al iemand had. Ik bedoel kon ze me dat niet de eerste dag zeggen? Daarna was ze boos dat ik haar negeerde. Dan heb ik nog een uur moeten met haar praten voordat ze door had dat ik haar wel mocht en dan zei ze dat we heus wel vrienden konden zijn. Tuurlijk want ik ben vrienden met over emotionele meisjes die niet eens zeggen dat ze een lief hebben. Wedden dat ze zit te wachten tot dat ik haar een smsje stuur” zei ik een beetje verveeld. Ik zat neer in de zetel. “heb je haar nummer?” vroeg louis nu geïnteresseerd. “zei ik toch net. Ja. Maar ik ga der niet echt iets mee doen” “je moet haar sms'n Liam. Als ze dan gedaan heeft met haar vriend kan je het overnemen.” “Louis. Ze zei dat we konden vrienden zijn. Ik ben gefriendzoned. Ik kan alles nu vergeten” “beschrijf” zei louis. “wel. Ze heeft een iets donkerde huidskleur. Niet compleet donker donker. Maar ze heeft roots. En ze heeft donkerbruin natuurlijk krullend haar. Zo van die spiraalkrullen. En ze heeft van die bruine ogen. Ik heb de helft wat ze tegen me zei niet gehoord omdat ik in haar ogen was aan het staren. En ze. Ze was perfect Louis. Wel nog steeds maar. Ik geef het op.” Ik leggde mijn in de zetel en louis klopte mijn schouder. “wat als we iets gaan drinken vanavond. Als je geluk hebt kan je iemand scoren. Let op. Je hoeft niet verliefd te worden Liam. Je bent veel te emotioneel voor meisjes weet je. Soms moet je gewoon iemand” “hebben om te vrijen?” vroeg ruth. Louis keek om. “ruth. Did zijn jongenszaken oke. Meisje, jongen, meisje, jongen” zei hij terwijl hij zichzelf en haar aanwees.

Het is misschien een beetje raar dat ik zo goed bevriend ben met mijn zus’s lief. Maar dat is omdat ik Louis heb leren kennen toen ik naar spanje ging. Ik ga elk jaar naar een ander land voor een paar weken met een organisatie. Ik doe dit al sinds mijn 14 de. Ik was 16 wanneer ik Louis leerde kennen. We kwamen meteen goed overeen en ik sliep in een kamer met hem. Na 3 weken waren we beste vrienden. Ik kende hem helemaal net zoals hij mij kende. Ik nodigde Louis een paar keer uit in mijn huis en telkens merkte ik dat wanneer ruth thuis was hij net dat tikje liever en charmanter was. Ik sloot ze op in een kast. Ik weet het lekker volwassen. Maar het hielp wel. 1 nadeel het moment dat ik het slot overhaalde moest ik rennen voor mijn leven. Soms is het een beetje irritant dat hij met Ruth gaat omdat alles wat ik hem vertel weet mijn zus meestal ook. In het begin had ik daar wel moeite mee en dat vond Louis ook niet zo leuk. Ik vertelde hem minder en minder. Negeren was moeilijk. We hebben dan maar afgesproken dat als iets geheim moet blijven we het eerst zeggen. Anders is het ook maar irritant. Want het is redelijk irritant als je zus weet dat je 2 maanden iets heb gehad met een meisje uit het 5de puur om seks. Zo was het ook wel. Ik heb het moeten stoppen omdat ze vond dat ik het meisje misbruikte en ze alles aan mijn ouders zou vertellen. Ik bedoel. Had ik iemand. Gaat Louis het aan mijn zus vertellen. Misschien had ze wel gelijk. Ik was langzaam voor het meisje aan het vallen en dat kon ik niet maken. Ik kon geen relatie met haar hebben. Dat had ik haar een paar keer verteld toen ze moeilijk begon te doen. Dan was ze wel even boos maar als je je ding in iemand steekt dan draaien ze wel bij.

“ik ga al” zei Ruth geïrriteerd. Ik wachtte tegen dat ze weg was. “ik wou je nog iets zeggen. Maar ik wilde niet dat je liefje dat hoorde.” Zei ik. Hij knikte. “wel. Dus ik heb je al eens verteld over die jongen die ik zag en ik wou meteen meer. Ik had het hetzelfde vandaag. Maar deze keer was het een beetje gênant.” “kom naar jou kamer. Je ouders zijn thuis” zei hij. Ik hoorde hun auto deur toeklappen en nam mijn boekentas die ik in het midden van de woonkamer had gedropt. We renden de trap op. “dag louis” hoorde ik mn moeder nog net roepen voor ik de deur dichttrok. Ik zuchtte en liet me op de vloer vallen.

“dus je zei iets over een jongen en gênant” begon Louis. “wel je weet dat ik nooit 100% zeker ben geweest over mijn seksualiteit. Begrijp me niet verkeerd ik heb nog nooit iets met een jongen gedaan ik zover ik weet heb ik er nog nooit iets mee gehad maar ik heb soms het gevoel dat ik iets meer wil dan vriendschap met sommige jongens. Je hoeft niet bang te zijn je bent geen slachtoffer maar ik wou je gewoon vertellen over die jongen die ik vandaag gezien heb. Ik weet niet wat te doen.” Hij knikte. “vertel. Ik ben hier om te luisteren.” Ik nam een hap adem ens tarte mijn verhaal. “dus voor geschiedenis wat je nodig hebt om het verhaal te begrijpen. Of niet maar dan zal mijn actie iets duidelijker overkomen.

Dus gisteren nam andy me mee naar de achterkant van school. Dat deed hij omdat hij had me proberen in elkaar te slaan in klas het eerste uur maar onze nieuwe chemie leerkracht onderbrak hem. Dus moest hij iets afmaken. Dacht ik even dat ik er ging van af komen met een slag in mijn gezicht ofzo. Andy probeerde iets anders. Hij begon me te kussen en dingen tegen me te zeggen. Dan heeft hij me in mijn delen geschopt 2 keer en mijn neus geraakt.” “oh nee je zegt toch niet” begon louis. “lou. Please ik wil het me niet inbeelden. Nee niet andy. Uh. Ik zag die gast naakt in basket. Heck ik zag heel populair wolverhampton naakt. Anyway. Die leerkracht chemie zag het. Weet ik veel waarom hij daar was. en hij stuurde me naar huis. Die gast is zo cool. Anyway. Dus mijn verhaal. Het was 4 uur deze namiddag.

Of 5 over 4 ik weet het niet meer. Ik stond aan mijn kluisje. Het was waarschijnlijk nog later want er was niemand meer. Wat ook niet vaak gebeurd. Dus ik stond aan mijn kluisje toen iemand een hand op mijn schouder legde. Ik schrok en draaide me om. De persoon stond een beetje te dicht waardoor ik oog in oog stond met”

“Li dit is geen soap zeg het gewoon” “please lou. Geef me tenminste de tijd om mijn zin af te maken. Dus ik stond oog in oog met mijn leerkracht chemie” louis schrok. “nee liam dit kan je niet maken” “jesus Louis. Ik weet dat je ongeduldig bent maar laat me uitpraten. Dus ik stond oog in oog met mijn chemie leerkracht. Zoals in die domme soap. Gruwelijk. Dus hij stapte meteen weg. Wat logisch was.

ik heb je echt niet genoeg voorverhaal verteld om dit helemaal te begrijpen. Dus recap. Chemie leerkracht. Jong, blond, Iers. Blauwe ogen. Open en grappig. Lief van Jade thirlwall.

Dus hij heeft een vriendin. En dan zei hij hallo. Hoe gaat het. Weet je wel. En ik had geen zin in meer medeleven dus zei ik niet zo enthousiast hallo terug en dan weet ik niet wat er gebeurde maar het was alsof hij veranderde. Het gesprek was vlug gedaan. En hij wandelde weg. Maar alles wat ik aan kon denken was wat moest er gebeurd zijn moest hij langer dan 2 seconden blijven staan hebben. Zou ik het gedurfd hebben. Zou ik gedurfd hebben mijn lippen op zijne te leggen? Wat zou er gebeurd zijn. Ik weet het niet louis.”

Louis zuchte. “je kan dit niet menen Liam. Ik ben meestal niet cru of grof maar ik ga je de waarheid vertellen. Je maakt nooit een kans bij hem. Hij is een leerkracht en hij heeft Jade Thirlwall. Waarom zou hij ooit een popstar opgeven voor een van zijn vele leerlingen? Die nog een jongen is ook.” Ik zuchtte “je hebt gelijk. Hij zei dat ze hem kleren en zo van europa had gegeven en limited edition supras van justin Timberlake. Hij zei dat ze fantastisch waren. Mijn antwoord was dat het gewoon schoenen waren. Ja zijn afwezigheid had me geïrriteerd.” Louis lachte. Ik keek naar hem lachend. “wat?” “heb je die schoenen al eens gezien en hoe duur ze zijn?” vroeg louis nu. “nee, dat heb ik niet lou. we kunnen niet allemaal verslaafd zijn aan schoenen.” Zei ik sarcastisch. Hij lachte en nam mijn macbook van mijn bureau. Wanneer het ding eindelijk opgestart was ging louis naar internet.

Een paar klikken later schoof hij het ding onder mijn neus. “maar een paar schoenen tuurlijk” zei hij lachend. Hij was me gewoon aan het uitlachen. “oke ze zijn niet lelijk” ik was niet aan het liegen. De schoenen hadden wel iets. Maar ik zou ze zelf nooit dragen “kijk eens naar de prijs?” ik keek in de linkerbovenhoek en kon mijn ogen niet geloven. “600 freaking pond voor een paar schoenen?” ik zucht en liet me vallen wat ik niet had meegerekend is dat mijn hoofd tegen mijn bed zou vallen. “gaat het?” vroeg louis. Natuurlijk na dat hij me had zitten uitlachen. “ja ja. Je hebt gelijk Louis. Waarom zou hij haar ooit laten gaan? Neem me maar mee. Vanavond ga ik even alles vergeten. Het feit dat mijn chemie waarschijnlijk verschrikkelijk zal zijn. Ik ga danielle vergeten. Weetje ik ga mezelf dronken drinken en haar bellen. Om haar te laten weten wat ik denk. En daarna ga ik met een of ander meisje mee gaan” zei ik vast besloten. Louis schudde zijn hoofd en gaf me een schouderklopje. “daar gaan we voor zorgen”

Louis heeft me in een club binnen genomen. Het is er klein, luid, er zijn veel te veel mensen en het stinkt er naar het zweet en de alcohol. Ik moet zeggen dat ik volkomen begrijp dat mensen zich hier niet kunnen amuseren zonder die alcohol in hun bloed. Ik volg louis tot de bar. Ik bestel een rij shots. Louis doet het zelfde. Ik geef hem een briefje van 5 pond. Ik krijg een pond terug en de barman zet 5 glaasjes voor mijn neus. "Klaar lou?" Vraag ik.
"Doe het veilig. En vergeet Danielle niet te bellen. De bitch" ik knikte. "Je hebt een vriendin. Die mijn zus is. Dus please pleeg geen overspel." Hij knikte. "Vrienden?" Vroeg hij. Hij hield zijn hand uit. "Beste vrienden. " ik nam zijn hand. En we starten met se shots. Zo snel mogelijk. Ik kapte de glaasjes in mijn mond en slikte. Ik stak mijn hand in de lucht en louis's volgde dus. Hij nam het laatste glaasje en kapte het over. Vlug liet ik zijn hand los en de begonnen te lachen. "Laten we dansen" zei louis. Ik knikte en baande me een weg tussen de mensenmassa.

Ik en louis begonnen te dansen. Laat ons zeggen dat onze dansstijl anders is dan die van andere mensen. Na ongeveer een halfuur was er veel tumult in de club. "Famous people" zei louis. Ik knikte. "het is jade thirlwall" riep hij. "Oh nee. Echt? Uh" zei ik. "Ze is hot" schreeuwde louis. "Dat weet ik. Maar heb je enig idee wie er met haar zou meegaan?" Schreeuwde ik terug. Louis keek over de mensenmassa. Wat niet nodig was want ze waren net de trappen naar de vipruimte aan het beklimmen. "Is dat je chemie leraar?" Vroeg louis. Ik keek nu naar boven en zag hem de trappen beklimmen. Hij had een witte T-shirt en een worn out jeans aan. Ik knikte. "Weet je. Ik ga nu gewoon Danielle bellen" zei ik. Louis knikte. Ik moet zeggen dat ik het effect van de shots wel al voel. Louis volgde me naar de toiletten.

Ik nam mn gsm uit mijn broekzak en ging naar haar nummer. "Het nummer van een hoer" zei ik tegen louis ik toonde hem het nummer kort en drukte op de groene knop. "Hallo. Met Danielle Peazer." Zei ze vriendelijk. "Hallo. Danielle Peazer. Je spreekt hier met Liam Payne." Zei ik een beetje cru. "Lili" "doe dat niet. Ik ben geen Lili. Oke. Ik ben Liam. Li-am" zei ik traag. Oke. Ik was even aan het denken wat de tweede lettergreep was maar dat zijn details. "Wat is er Liam?" Vroeg ze. De bitch. "Wat scheelt er? Wil je weten wat er scheelt? Wel. Jij. Oke. Ik ben je beu. Weetje. Ik ben beu hoe je je gedraagt" mijn stem sloeg over en ik voelde de woede ontsnappen. "Liam" vroeg ze verward. "Ja dat is mijn naam. Of moest je even denken welke Liam je sprak. Dat heb je natuurlijk wel he als je een hoer bent. Ik zal je het even makkelijk maken. Ik ben Liam van Frankrijk. Je weet wel die jongen die je om je vinger hebt gedraaid. Maar dat doe je waarschijnlijk met elke jongen." Spatte ik in de telefoon. "Uh. Liam" haar stem klonk broos alsof ze elk moment kon gaan wenen. Op een of andere manier deed dat me plezier. Wetende hoeveel ze mij gekwetst heeft. "Ja. Weet je waarom ik je bel. Wel. Ik wil je zeggen dat dit domme vriendschap gedoe over is. Oke. Heb je dat goed gehoord bitch. Ik wil geen vrienden meer zijn met over emotionele hoeren die mijn hart breken oke.

Ja je hebt dat goed gehoord. Ik voelde iets voor jou. Wat dacht je. Als ik zeg dat we vrienden zijn laat hij me met rust. Kan ik lekker veel anders jongens nemen? Wel hier komt hij. Dat is alles wat ik wou. Oke. Ik wou gewoon seks met je. Ja. Wat me normaal lukt in een half uurtje heb ik 2 weken over gedaan met jou. En weetje wat. Ik moet je niet meer. Ik vind wel iemand anders. Iemand veel mooier. Met veel grotere borsten. Heupen waar ik mijn hand om kan leggen. Iemand die het te minste de moeite waard is." "Liam. Je bent dronken. Dit meen je niet" "godverdomme Danielle tuurlijk meen ik dit. Uh. Tuurlijk moet ik dronken zijn voor ik dit durf te zeggen. Als ik wat meer durfde zou ik je gekust hebben weet je wel. Maar dat ben ik. Een grote loser. Een loser. Hoor je me. Ik durf niks. En met een paar shots kan ik deze muffe toiletten uitlopen en iemand zoeken voor vannacht. Weet je. Dit is waarom ik je bel Danielle. Ik wil jou vergeten. Vergeten wat we nooit hadden. Hoor je het bitch. Wat we konden hebben. Ik hoop dat je stikt in het cum van je vriendje hoor je me. Daag Danielle" ik drukte de rode toets

"Gaat het." Iemand legde zijn hand op mijn schouder. Dat is niet louis's stem. Vlug draai ik me om. Weer sta ik oog in oog met Horan "Wow. Dat gebeurd wel vaker niet?" Zei ik lachend. Vlug zette ik een stapje achteruit. "Gaat het? Dat leek me nogal een heftig telefoon gesprek" ik knikte. Iemand die me ge friend zoned had. Dan hoeft het voor mij ook niet meer" zei ik redelijk eerlijk. "Veel plezier “nog zei hij ik knikte. "U ook" ik wandelde de wc uit en kon louis nergens zien. Ik begon dan maar te dansen. Een bruin harig meisje begon op me te grinden. Dat is altijd leuk natuurlijk. Ik legde mijn handen op haar heupen en begon in het zelfde ritme te dansen. Ze draaide rond.

"Ik ben Rose" schreeuwde ze. "Liam" schreeuwde ik terug. "Wil je wat van me drinken?" Vroeg in haar. onschuldig knikte ze haar hoofd. "Jouw speeksel" zei ze nu in mijn oor. "Daar kan voor gezorgd worden" zei ik terug. Ik begon haar te kussen. Na 2 seconden keek ze me terug aan. "Ben je single?" Vroeg ze. Ik knikte. "Jij?" "Yes sir" ik begon haar opnieuw te kussen deze keer stopten we niet. Dingen begonnen iets heter te worden. "Ik hoop dat je niet bang bent van een stuk muur want daar zullen we het moeten mee doen" ze gniffelde. "Alles voor jou schat" ik lachte en nam haar mee naar buiten. We wandelden een beetje door de stad en ik wandelde naar de achterkant van de supermarkt. Daar is er nooit iemand. Maar het is er toch afgesloten. In duwde haar tegen het muurtje en deed mijn ding

"Wow dank je Liam" zei ze. Ik knikte en deed mijn broek weer toe. "Graag gedaan Rose" zei ik. Ik hielp haar kleedje dicht te ritsen. "Ik wil je mijn nummer geven. Maar ik weet toch dat je me nooit zal bellen." Zei ze. Ik knikte. "Stel het zo. Als ik je nog eens tegenkom in een club hier in de stad en we doen dit opnieuw. Dan geef je je nummer en dan beloof ik je te bellen" zei ik. Ze knikte. Ik kuste haar vol op de mond. "Dag Rose" Ik wandelde weg naar een iets rustiger deel van de stad. Ik belde louis.

"Louis the tommo. Hoe kan ik je helpen meneer?" Hij was duidelijk nog meer dronken dan ik. Rose had me nuchterder gekregen. Ik had alcohol nodig. Die zou in wel in een nachtwinkel vinden. "Ik ga naar huis louis. En zo te horen zou jij dat beter ook doen" ik begon te wandelden naar het centrum "maar Lili. Al die mooie meisjes" zei louis. Ik lachte. "Maar louis. Je hebt een vriendin. En je zal ze wel zover krijgen dat je iets van haar ook krijgt" zei ik. "Uh. Thanks li. Nu heb ik een gigantische erectie. Wel. Ik ga dan ook maar. Dag Lili " ik lachte en wandelde de nachtwinkel binnen. Ik kocht 4 pintjes bier en wandelde er weer buiten.

Ik opende het eerste blikje en goot we hele inhoud in 1 keer naar binnen. "Voor Danielle" zei ik wanneer ik op het eerste blik trapte. Ik opende een tweede blikje. Al wandelende dronk ik het op. Toen het op was gooide ik het op de grond. "Voor Niall" zei ik boos. Ik opende het 3 de blik en goot het alweer in 1 keer binnen. Dit keer gooide ik het op de grond en vertrappelde het tot een plat schijfje. "Voor Andy." Ik wandelde nu naar huis. Het blikje bier stevig in mijn hand.


Ik heb nog nooit zoveel liam gifs gezien op 1 dag. dat allemaal om die perfecte lilo gif te vinden die zegt bromance maar toch niet romance

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen