Foto bij 007

Niall's P.O.V

Ik werd wakker met een kater. Niet extreem ofzo. Maar er was een hoofdpijn waar ik niet omheen kon. Zachtjes slenterde ik naar beneden. Ik nam een dafalgan. Die je eerst moet laten bruisen. Omdat die een veel cooler effect hebben dan de pilletjes en nam het glas mee naar boven. Wanneer ik eindelijk boven ben is de dafalgan helemaal opgelost. Met 1 beweging giet ik het hele glas naar binnen. Het heeft een nare smaak maar ik ben al blij dat ik niet moest overgeven en dus geen zure smaak ik mijn mond heb hangen. Weer slenter ik naar de badkamer. Ik stap in de douche. Niet dat ik kleren aanhad anyway en draai de kraan open. Het warme water loopt in reepjes over mijn lichaam.

Maar op 1 of andere manier kan in er niet van genieten. Wanneer ik klaar ben met het douchen. Stap ik er even loom uit als ik erin heb gestapt. Ik neem een handdoek en droog me een klein beetje af. Met de handdoek nog in mijn handen begon ik mijn haar af te drogen. Natuurlijk al wandelend. Wanneer ik in de slaapkamer kwam zag ik jade naar me kijken.

"Heb ik je wakker gemaakt?” fluisterde ik. Dat was het enige dat mijn hoofd nu aankon. "Nee, ik voelde me misselijk maar dat is al weer over" ik knikte. Ik passeerde lang het bed om naar de kast te gaan. En in voelde Jade haar blik op mij. "You like what you see?" Vroeg ik haar nu. Ze knikte en ik gooide mijn handdoek in haar gezicht. "Niall" fluister schreeuwde ze. Ik lachte en ging naar mijn deel van de kast.

Ik zal je even vertellen hoe het verdeeld is. Dus jade heeft een walk in dressing helemaal voor haarzelf. Dan is er dus de kast. Die helemaal vol zit met haar kleren. Dus toen ik hier kwam. Kocht ze een nieuwe kast. En de helft van die kast mocht ik hebben en de andere helft heeft zij ingepalmd. Dus elke keer dat ik iets nieuw koop moet ik strategisch denken om alles in de kast te krijgen.

Ik neem een zwarte jeans en een T-shirt uit de kast. Ik heb niet zo snel koud. Dus een jas is overbodig. Ik neem wel een sweater mee. Je weet nooit dat het begint te regenen. We zitten nog steeds in Engeland he. Het is hier al beter dan Ierland. Maar toch. Ik doe de kleren aan en doe een paar sokken aan. Ik kijk achter me en zie dat jade alweer in slaap gevallen is. Ik glimlach even maar besef dat ik ga te laat komen kort daarna. Ik neem vlug mijn klassieke witte supras. En neem mijn zonnebril. Zo vlug als mijn brein me toelaat loop ik naar beneden.

Ik neem een zak chips. En mijn boekentas. Ik ben zo blij als die bak start en rij naar school. Ik ben natuurlijk weer net op tijd. De geluiden overal zijn er teveel aan. En het is ook logisch dat ik het gevoel heb dat mijn hoofd barst. Uitgeput kom in het lokaal binnen. Ik heb de derde jaars. "Ik heb jullie maandag al gehad toch?" Vroeg ik toen ik mijn boekentas op de bar zette. "Nee meneer. Wij zijn het derde jaar." Ik zuchte. En nam mijn snapback af. Ik ging met mijn hand door mijn natte haar. En nam een krijtje. Loom schreef ik mijn naam op het bord.

"Horan is the name. Ik ben leerkracht chemie. En het is de bedoeling dat jullie naar mij luisteren. Zo nu kennen jullie me allemaal. Laten we beginnen met de les" ik zuchte diep. "Blijkbaar heb ik hier evenveel zin in als jullie." Ik begon met lesgeven. Maar na een halfuur was ik het beu. "Weetje. Jullie zijn vrij. Dan ben ik dat ook" ze maakten hun boekentassen en ik wandelde uit het lokaal naar de leraarszaal. Niemand van de bende was daar dus ben ik maar sociaal gaan wezen. "Hallo" zei ik tegen een iets jonger dan 25 lijkende vrouw.

"Hallo" ze keek op van haar tijdschrift. "Ik ben Niall. Ik ben nieuw van maandag. " ze knikte. "Amanda. Ik werk hier al een tijdje" nu knikte ik. "Interessante lectuur?" Ze knikte. "Een roddelblaadje dat ik van iemand heb afgepakt. De nieuwe editie van vandaag." Ik lachte even. "Staat er iets van little mix. Of jade thirlwall in?" Ze moest even denken. "Ja, ze is naar een of andere dancing geweest met haar lief gisterenavond" ik knikte. "Staan er ranzige foto's van haar lief in?" "Ja sommige foto's zijn een beetje. 16+" ik zucht.

"Nee, nee nee" ik klop mijn hoofd op tafel wat extreem veel pijn doet. "Uh. Pijn" lach ik. "Gaat het?" Vroeg ze. Ik deed mijn zonnebril af. "Het is gewoon. Een kater en dan nog eens die klap. Maar mag ik eens de foto's zien?" Vroeg ik. "Ja natuurlijk." Ze bladerde naar de juiste pagina en schoof het onder mijn neus. "Nee. Nee." Zei ik toen in de foto's zag.

"Die gaan nu over het hele internet zijn. En dan gaan mensen me er mee chanteren en stomme paparazzi" ik keek naar amanda. "Ben jij dat?" Ik knikte. "Met genoeg gel krijg je je haar in dat model" ze lachte kort. “kort nachtje gehad?” vroeg iemand. Ik keek om en zag Tom staan. Ik knikte en toonde hem het boekje. “awwch.” Hij aaide mijn haar. Vlug sloeg ik zijn hand weg. Hij zat naast me en begon voor te lezen.

“jade thirlwall en haar al beter gekende lief Niall Horan zijn gisteren in Wolverhampton naar een dancing geweest. Daar hebben ze zich duidelijk geamuseerd. 3 uur na dat ze de club binnen gingen kwamen ze er duidelijk beschonken weer uit. Als je weet dat Niall Iers is kan je je wel voorstellen dat dat het begin van hun nacht was. dat kan je ook zien aan hoe ze zich gedragen” ik zuchtte en legde mijn hoofd op tafel. “weg reputatie.” Zei ik nog steeds loom. “het valt best wel mee Niall” zei amanda nu. “je zei zelf dat je dit boekje van een of andere leerling hebt. Heel de school weet straks wie ik ben. De oversekste Ierse leerkracht. Die met katers naar school komt. Straks gaan ze geruchten verspreiden dat ik dronken ben tijdens de les ofzo. Wat ik nooit zou doen.”"Amanda heeft gelijk. So what dat je in de boekjes staat. Ik bedoel. Als jij er niks over zegt en jezelf blijft. Dan komt het toch allemaal in orde niet?" Ik knikte. Het zal wel.

"Had jij geen les nu?" Ik knikte. "Dat lukte niet meer. Blijkbaar is het veel makkelijker om les te volgen met een kater dan les te geven." "Zat je zo in de les?" Vroeg tom. Ik knikte. "In uni. Maar nog 10 keer erger tuurlijk. Het leukste was het moment dat je eigenlijk in je eigen bed wakker werd. Het stopte toen ik iemand leerde kennen." Zei ik. "Was ze hot?" Vroeg tom. Ik knikte. "Beter dan jade?" Vroeg hij nu. Ik haalde mijn schouders op. ik ga hem echt niet vertellen dat die iemand een jongen was "Weet ik veel. Het was 3 jaar geleden. Jade was ook anders toen ik haar leerde kennen. Ik bedoel ze heeft haar haar laten bleachen omdat dat haar aan mij doet denken. En trouwens ze waren in de x-factor." Mompelde ik vn mijn plaats op de tafel. "Nu passen jullie samen. Nu je het zegt. Het valt wel op. Het is alsof je je haar aan het bleachen was en wat op jades gemorst hebt" zei tom plagend. "Haha grapig." Zei ik. Ik zat nu voor op en bladerde door het boekje dat voor mijn neus lag. "Justin komt naar london. Gaje mee?" "Ja ik kan wel een streepje timberlake verdragen" "justin bieber natuurlijk dombo." Zei ik. "Aww. Fanboy. Luister ja echt naar justin bieber" "en? Problemen mee. Vind je mijn muziek beter misschien?" Zei ik hoopvol.

"Wel het verschil tussen jou muziek en die van justin bieber is dat ze gepubliceerd word door een echte platenmaatschappij." Zei hij. Ik keek hel verward aan. "Wat is er mis met syco?" Vroeg ik. Een beetje verwonderd. "Zeg je nu dat je muziek gepubliceerd word?" Ik knikte. "Ja. Dat bedoelde dus toen ik vroeg als je mijn muziek beter vond" ik keek nu weer terug naar het boekje. "Voor welke band of ja act" vroeg amanda. "Little mix. Ik schreef het meeste van hun album. 3/4 of zoiets.” Zei ik terwijl ik nog een interview met James Arthur las. “dat wist ik niet Niall. Ja tuurlijk is je muziek beter.” Ik knikte. “dank je. Dat is een hele eer.” De bel ging en ik sloeg mijn hoofd weer tegen het tafelblad. “ph. Deze keer zal ik proberen om het hele uur uit te doen” zei ik terwijl ik opstond. “daag Niall” zeiden ze. Ik knikte. En stak mijn hand in de lucht. Ik zette mijn zonnebril terug in en waagde mezelf weer in de massa.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen