Foto bij Note 1.

Emily Brooks.

Buiten is het heerlijk weer, maar ondanks dat zit ik op mijn kamer. Het is 1 uur en Lily komt pas om 3 uur. Om de tijd een beetje door te komen, pak ik mijn laptop. Ik log in op m’n Tumblr en kijk of ik nog nieuwe volgers heb; helaas niet. Pff.. Wat duurt de tijd toch lang als je ergens op moet wachten. Op Twitter is ook niks te doen. Ik wou dat Zayn nu bij me was, ik heb er echt alles voor over om hem te ontmoeten. Dan waren we nu misschien- ‘You’re insecure, don’t know what for….’ Ik schrik op uit mijn gedachten door de ringtone van mijn telefoon. Het is Lily! Snel neem ik op. Nog voordat ik iets kan zeggen hoor ik haar enthousiaste stem, bijna schreeuwend, door de telefoon: "EM! Vanmiddag om 2 uur gaan ze iets bekend maken, speciaal voor Nederlandse directioners!" Ik duw mijn laptop van me af en spring op. "Oh my god! Lil denk jij wat ik denk?!" "Ik denk het wel! Ik kom nu naar je toe, oke? Ik heb je nodig als ze het bekend maken!" Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. "Ja, heel graag! Kom maar zo snel als je kan, want ik verveel me echt dood." Lily begint te lachen. "Is het zo saai zonder mij?" "Ja, heel erg! Dus schiet maar op." Zeg ik lachend. "Ik kom eraan, tot zo!" "Tot zo, Lils!" Met een glimlach hang ik op. Nu hoef ik me gelukkig niet meer te vervelen. Ik sluit m’n laptop af en loop naar beneden. Nog voordat ik beneden, gaat de bel. Dat zal Lily wel zijn.
Als ik de deur open doe, is het niet Lily. "Hoi!" Zeg ik vrolijk tegen de jongen voor de deur. Hij lacht even en loopt dan naar binnen. Verbaasd kijk ik hem na en blijf voor de open deur staan. "Waarom kom je binnen?" Vraag ik dan ook. De jongen grinnikt even. "Ik ben een vriend van je broer, don't worry." Hij knipoogt en loopt dan de trap op, waarschijnlijk naar m'n broer z'n kamer. Nog steeds verbaasd sla ik de deur dicht en als ik weg wil lopen, hoor ik iemand boos m'n naam schreeuwen. 5 seconden later gaat m'n mobiel af en zuchtend neem ik op. "Ja, met Emily." "Jij bent ook onaardig zeg! Sta ik voor je deur, gooi je 'm dicht!" Het duurt even tot ik besef dat Lily dit zegt en dan schiet ik in de lach. "Niet grappig. Maar ik ben achter om gelopen, dus je ziet me waarschijnlijk in 5,4,3,2,1, nu!" En inderdaad zie ik Lily dan verschijnen in de gang. Snel hang ik op en ren ik naar haar toe om een knuffel te geven. "Jeetje, jij bent enthousiast." Mompelt ze als ze me voorzichtig weg duwt. Ik grinnik even en haal dan m'n schouders op. "Tja, ik heb je zó lang niet gezien, hè!" M'n beste vriendin schiet in de lach maar trekt dan een serieus gezicht. "Ja, het is toch wel echt-" Ze onderbreekt haar zin even en ik zie haar tellen. "15 uur geweest sinds dat we elkaar gezien hebben!" Ik knik en trek een verdrietig gezicht. "Veel te lang!" Dan schieten we allebei in de lach.
Als het bijna 2 uur is, zitten we op m'n bed met de laptop voor ons. "Oh god, ik ben echt heel erg benieuwd!" Zegt Lily, terwijl ze weer begint met me te slaan. Verschrikkelijk irritante tik van d'r, als ze zenuwachtig is of als er maar iets met One Direction te maken heeft, begint ze te slaan. Ik doe het zelf ook, we zijn zo aardig voor elkaar. "Nog maar 1 minuut." "Wat het ook is, we moeten er heen." Mompel ik, terwijl ik de Twitter van het One Direction account maar blijf verversen. "Ja, punt uit. Dat moet." Ik zie de klok van 13:59 naar 14:00 springen en meteen ververs ik de Twitter. Als ik de nieuwe tweet zie staan, begin ik meteen te lezen en als ik klaar ben, kijkt Lily me aan en ik haar. Alsof we het afgesproken hebben, beginnen we tegelijk te gillen en te slaan. Even later lees ik de tweet nog een keer over:
@onedirection HOLLAND! Since the boys have some time off and they love Holland, they're coming to you on Thursday! There will be a signing and you will be able to get a signature and maybe a picture! See you on Thursday! 1DHQ x

---

En, wat vinden jullie ervan? (:

Reageer (1)

  • LoveYouNiall

    Cool! Ben benieuwd wat er gaat gebeuren

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen