Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Unfocused

    Ik heb het verhaal niet gelezen, ga het waarschijnlijk ook niet doen, maar ik zag dit hoofdstukje ertussen staan en werd nieuwsgierig. Ik geef een late reactie hiermee, maar je bent niet anders. Oké? Die sukkel weet waarschijnlijk niet wie of wat hij mist. Het is gewoon een sukkel die je moet laten lopen, bekijk het van de andere kant; hij is het snijden en het spelen met een meisjes haar leven niet waard.

    1 decennium geleden
  • lalalia

    Beetje late reactie van mij, maar misschien is het niet eens zo heel gek om een verhaal te schrijven over je eigen leven, ik zit er ook over te denken dus misschien kunnen we samen iets schrijven? Gewoon om het kwijt te zijn en voor mij omdat ik er van mezelf met niemand over mag praten. En samen omdat we dan elkaar nog een beetje kunnen steunen (H)

    1 decennium geleden
  • WineDadYoongi

    Waar woont die idoot? Dan kom ik hem aanrijden. (6) asdfghjkl

    Niemand verdient dat gewoon, jij zeker niet. Ik kan hier zo boos om worden hé.

    Een verhaal erover schrijven is misschien best goed, dan kun je het lekker van je afschrijven. X

    1 decennium geleden
  • VerenaClifford

    Dit is juist mooi en ik kan me hier dus heel erg in vinden <3 Respect <3

    1 decennium geleden
  • Kjaensen

    Natuurlijk vinden we je niet raar! Ik heb er juist respect voor dat je dit met ons wilt delen! Je kunt me btw altijd pb'en als je daar behoefte aan hebt (;
    Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen