WAAAAAAAAAAAAH ik ben zelf bezig met deel twee!!! en ben teveel liedjes tegelijkertijd aan het schrijven!!! ik ben ook nog aan het werken aan een script dus sorry dat ik niet veel upload

Er ging een week voorbij en Seth en Leah kwamen niet op school, op de begrafenis heb ik ze heel even gesproken maar ze waren allebei heel ontwijkend. Leah was erg veranderd, ze had haar haar afgeknipt en keek nog norser dan hiervoor, ook Seth had zijn halflange haar afgeknipt naar stekeltjes. Julianna en haar broer, Sam Uley en zijn groep waren allemaal. Maar dat komt gedeeltelijk omdat Sam met Harry Clearwater in de raad zat en bijna alle andere zijn familie van Seth en Leah. Jacob was naar mij toe gelopen en we hadden even gepraat, daarna was hij naar Sam gelopen en had hij iets in zijn oor gefluisterd en daarna op mij gewezen. Ik vond het maar griezelig. Toen ze weer op school kwamen kreeg ik in de pauze bijna een hartaanval van verbazing; Seth en Leah gingen allebei bij Sam groep zitten! Leah keek niet heel vrolijk, maar Seth zat met Jacob, Jared en Kim (de vriendin van Jared) te kaarten, Quil en Paul waren aan het armpje drukken en Embry was hun aan het aanmoedigen. Lilly viel het ook op en kwam bij ons staan: ‘wat is er met Seth en Leah aan de hand? Ik dacht dat ze Sam en zijn bende haten?’ “ik weet het niet, ze haten Sam en zijn groep inderdaad, maar ik zal het na school even aan Seth navragen” ik duwde haar gezicht omhoog zodat ik haar kon zoenen. ‘ gatver Collin, wil je dat doen waar ik niet bij ben?’ typisch Nick, hij heeft zelf nog geen vriendin gehad en vind zoenen het vieste wat er bestaat. Mijn lippen krulden omhoog tot een lach en zei: “dan moet je de andere kant uit kijken” De groep schoot in de lach, Nick mompelde iets wat onverstaanbaar was. ‘Collin misschien is het ook handig als je je lunch opeet’ ik trok me los van Lilly en lachte “ja, dat misschien wel verstandig” ik propte snel mijn boterhammen naar binnen net voordat de bel ging. Iedereen zuchtte en nam afscheid van elkaar. Ook ik liep naar mijn laatste paar lessen.

Na school liep ik gelijk op Seth af . ‘sinds wanneer gaan jullie om met Sam en zijn bende? Ik dacht dat jullie hem haten?’ “dat deden we ook, maar ik ben van gedachten veranderd en wat Leah betreft, geen idee, is dat zo erg?” ‘ja’, zei ik terwijl ik toch een beetje kwaad werd, ‘ je hebt ons vertrouwen geschonden en Leah; hoe kan ze?’ “het was niet onze keuze, liever gezegd we hadden geen keuze!” Seth begon zwaar te ademen en zachtjes te trillen. Op dat moment kwam Julianna aanlopen: “Seth kom je nog?” Seth gaf me nog een boze blik, draaide zich om en liep met snelle passen richting Julianna. Die wierp me ook een boze blik toe, draaide zich ook om en met zijn tweeën liepen ze naar het bos waar Sam stond te wachten. Die vriend was ik dus kwijt.

sorry dat dit niet veel is :S er komt meer dat beloof ik!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen