enjoy it <3 en beter dan One Direction in 2014 naar Nederland komt met hun tour, kan ik ze eindelijk misschien een keer zien, al vanaf 2011 fan en nog nooit live gezien, best erg, voor alletwee de concerten hier in Nederland geen kaartjes kunnen krijgen terwijl al die mensen die dachten :''Oh wel leuk om een keer te zien'' gewoon wel kaartjes hebben. Oke genoeg gezeikt, ookal is het oneerlijk :( Sorry voor de klaag twee minuutjes hahha xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • FlyingMinds

    Aahw die kindjes zijn cute!

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    Ik ben het zoooooo met je eens! Ik ben fan sinds XFactor, de eerste keer kon ik niet gaan want ik had het laatste uur tentame en mócht die gewoon niet missen... En het concert hebben we met 3 computers kaartjes geprobeerd, maar we gaven de hoop al op toen we met 1 niet konden inloggen en met de andere 2 in de wachtrij terecht kwamen... ): Dus ik snap je helemaal! Oké, ik moest het echt even kwijt. Beter komen ze dus in 2014 naar NL !
    Oké, je verhaal is echt geweldig en July is zooooo schatig!
    En Niall is ook al zooo schattig met July!
    En Kas is ook schattig!
    hahaha, oké, never mind.
    Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    ahahah,
    echt schattig.
    snel verder...
    xx

    1 decennium geleden
  • BOOKWURM

    Hahah

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen