Foto bij Epiloog

Nog maar één examen! (:
Dat is Frans woensdag.
Mijn motivatie om te leren is alleen helemaal verdwenen....

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • FabulousKilljoy

    Aaaw, ik vind het zo jammer dat het verhaal nu afgelopen is, maar het einde is ook wel heel mooi. Ze hebben hun zoon Fred genoemd, aaaaawh. : D Ik snap het ook wel volkomen dat ze samen geëindigd zijn. Ze hebben wel iets met elkaar gemeen.
    Oké, nu even mijn bedankje uitbrengen. Ik heb dit verhaal met veel plezier gevolgd en genoten bij elk hoofdstuk. Je hebt er echt een prachtig, leuk en grappig verhaal van gemaakt! Dus hierbij; bedankt! Ik vond/vind het fantastisch!
    Nu wachten op de bonusstukken, hehe. : )
    xx

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Nawh... Jammer dat het verhaal nu officieel afgelopen is... Gelukkig nog wel bonushoofdstukken, waar ik niet op kan wachten =P
    Ik heb genoten van dit verhaal c:

    1 decennium geleden
  • Jagkass

    Ik ben het juist niet eens met diegene onder mij en snap volkomen waarom ze bij elkaar zijn. Beide hebben pijn en zoeken rouw. Dit kunnen ze bij elkaar vinden omdat ze beide een groot deel van hun leven kwijt zijn. George wil Fred in zijn leven behouden en daarom wil hij voor Hope zorgen. Jip wil dat ook, het is nog het enuge dat over is Fred op de herrineringen na. Ik snap het volkomen en ben er blij mee. Ook al was het te verwachten dat hun zoon Fred zou heten, toch glinsterden mijn ogen even. Prachtig geschreven, dit hoofdatuk en zeker ook het gehele verhaal!

    Xoxo

    1 decennium geleden
  • OhMyFinnick

    Hmmm... Dus als ik het goed begrijp zijn George en Jip nu samen? Ik wil niet zeuren of wat dan ook. Ik vind dit verhaal echt onwijs leuk en gaaf, maar ik vind het een beetje onrealistisch als je verliefd wordt op je beste vriend, iemand die in zoveel lijkt op Fred, maar ook anders is... Ik bedoel, ze heeft zich nog nooit aangetrokken gevoeld door George. En ik denk dat het voor hem ook heel vreemd is, de vriendin van zijn broer...
    Maar, trek je niks aan van mijn kritiek, ik vind je verhaal nog steeds heel erg leuk, mooi en lief!
    Succes met je examen!

    1 decennium geleden
  • Dragonrage

    I wanna cry (XD)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen