Foto bij An other word for Gymnastic is love! --Twincest-- <18>

vorige keer:
Met grote ogen blijf ik naar de deur staren. Uit nieuwsgierigheid grijpt mijn hand naar de deurklink. Voorzichtig trek ik hem naar beneden en open ik de deur. Ik hap wat naar adem, als ik Tom op bed zie liggen. Op hem ligt een jongen, die ik eerder heb gezien. ''ow, zack!!'' kreunt Tom luid, terwijl hij nog steeds niet weet dat ik hiernaar loop te kijken. Ik sluit mijn ogen en sluit langzaam de deur weer. Ik wist dat het te mooi was om waar te zijn..
bedankt voor jullie reacties!! <33

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (28)

  • BillxBunny

    ''Hey Billy, is die motor niet iets te stoer voor jou?''. ''ja, je kan hem beter een ander kleurtje geven.. roze ofzo!'' lachen Georg en Gustav. >>> stelletje kleuters :@

    Plots gooit hij me over mijn schouder. ''hey, zet me onmiddelijk neer!!''. Met mijn vuisten sla ik tegen zijn rug en met mijn benen spartel ik alle kanten op. ''mphf, je bezorgd me nog een hernia!'' hoor ik Tom mompelen. ''als je me maar los laat!''.

    Hij loopt de gang uit. Het is brugklaspauze en allen zitten ze ons schaapachtig aan te staren. Na een tijdje geef ik het tegenstribbelen op en laat ik mezelf hangen. ''zo mag ik het zien'' hoor ik Tom lachen.

    :P hahaha, die bill :P

    ik ga snel verder ;):Y)

    1 decennium geleden
  • LollipopLand

    zowiezo dat hij niet stopt :)





    xxx

    1 decennium geleden
  • Sick

    PerfectFool heeft gelijk!!(H)

    1 decennium geleden
  • TomxOMGxHot

    ooehh smexy :P
    snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • PerfectFool

    Yay! Het is weer goed! =D
    Al vind ik wel dat Bill wat meer eisen had mogen stellen (:
    Van Tom zijn persoonlijk slaafje maken? =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen