Foto bij A Devil With An Angel Smile

Jade
Na het eten ging Dylan meteen terug naar zijn kamer. “hmmm...” Davi en Siva keken me aan. “Geen nood Miss Jade. Volgens mij heeft hij eindelijk uw cadeau gevonden en is hij daarmee bezig. Hij kan onmogelijk nog kwaad op je zijn.” Ik zweeg. “Jade? Het zal echt wel goed komen met Dylan hoor.” Zei Siva “hmm...” zei ik terwijl ik opstond en de tafel verliet. Ik ging naar mijn kamer en zocht naar een kleine handspiegel. “Hebbes!” ik plaatste hem rechtop. “Laat mij Dylan zien!” beval ik. Meteen zag ik hem rusteloos ijsberen in zijn kamer met een boek in zen handen.
“Oh. Hij is enkel dat boek aan het lezen? Ik dacht dat hij het andere veel interessanter had gevonden. Achja wathever.” Ik veegde het beeld weg met mijn hand en liep naar het raam. “Als hij sterker word dan zal ik ook moeten verbeteren he? Hahh.”
Voordat ik iets kon doen kwam Davi de kamer binnen. “Miss Jade? Wat ge je doen? I...is het tijd?” “Ja... ga je mee?” hij knikte. “Goed. Siva zal hier blijven. Het is te erg voor hem.” Ik wachtte even en keek naar zijn gezicht –zoekend naar reactie.
Een zucht ontsnapte. “Neem alle magie boeken en voorwerpen die van een hoger level zijn en stop ze in een rugzak. Geld hebben we niet echt nodig, maar misschien is het beter als we de bankkaarten wel meehebben. We zullen een lange rit voor de boeg hebben en ik wil zo min mogelijk stoppen dus zorg dat er genoeg eten is dat gemakkelijk kan gegeten worden terwijl we verder reizen.” “Moeten we geen boodschap achterlaten voor hun?” vroeg hij. Ik werd stil. “Jade?” “ ... Neen. We vertrekken zonder dat ze het weten.” Davi keek alsof hij iets wou zeggen, maar ik draaide me om en begon men koffers te pakken.
15 minuten later stond ook hij klaar met zijn koffers en vertrokken we in stilte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen