Foto bij Lekkerding?! Wie ik?! :D

Lezen!!!:D

De volgende dag... Spannend. Ik ben benieuwd wat Milan vandaag gaat doen. En Moon natuurlijk. Je bent eigenlijk wel blij dat je van Milan af bent. Hij was het niet waard. Maar het was nog zo kort en daarna heeft Milan het verpest. Je zou denken Moon maar als Milan echt van je gehouden had, had hij haar meteen gedumpt. En die perfecte lippen van hem, die zoudedn jou moeten zoenen en niet haar! Maar nu denk je toch weer aan hem. Gewoon uit je hoofd zetten.
Een maal op school aangekomen lijkt het wel alsof je populair bent. Er komen kinderen op je af. Ze maken een babbeltje en complimenteren je met alles en nog wat. Wat is dit voor een shit denk je bij je zelf. Je loopt maar naar binnen en ziet dat er ochtendkranten liggen. Normaal lees je nooit de krant maar je wilt toch even kijken. Je bladerd door naar Blz 3 waar een helegrote foto op staat van Bill kaulitz en JOU!!! Zoenend op dat bankje. Vandaar dat iedereen vrienden wil zijn. Dan geloof je je oren niet. Iemand roept je "Schat!! Daarben je" Je kijkt om en ziet Bill Kaulitz. Hij loopt naar je toe en knuffeld je intiem. Hij lacht even dan de kinderen om jullie heen die foto's maken. Je hoort overal gegil. "Bill Kaulitz zit op oze school!!!!!!!!! Ahhhhhh. Yheeee. Mag ik een hantekening?" De vragen vliegen om je oren. Een brutaal meisje loopt naar jullie toe en zegt: "Als jullie een stelletje zijn, waarom zoenen jullie dan niet?!" Je wilt antwoorden maar Bill drukt zijn lippen op de jouwe en zoent je lang en heel teder. Je wilt je ogen openen en ziet Milan woest kijken. Je houdt abrubt op en rent naar Milan. "Het is niet wat je denkt!" "Owneej? Dus ik droomde maar dat je met Bill stond te zoenen?" " Ow dus jij laat mijn op de ijsbaan gewoon stikken voor Moon? Nou ik heb een advies voor je!!! Blijf uit mijn buurt!" Je begint te huilen en rent het damens toilet in. Maar dit geloof je toch niet?! Hier komt het! Bill volgt jou gewoon de damens toiletten in. Je lacht door je tranen heen. "Voor jou doe ik alles meissie van me!" Je voelt je stukken beter. Jullie lopen samen het toilet uit en iedereen is ontroerd. Je had gedacht dat ze Bill zouden uit lachen en pesten maar iedereen vind dit zo lief van hem. Hij waagt zijn reputatie voor jou.
Je hebt de rest van de dag Milan niet meer gezien. Het is ook maar goed ook. En Moon was ook uit de les. Je bent op weg naar het pleintje. Je hebt een tussen uur. 2 zelfs. Maar dan zie je Moon en Milan samen met een paar gansters staan op het pleintje. Wat doen die daar?!



Dat lees je natuurlijk in het vervolg :D

Reageer (2)

  • nerveus

    Leuk, vooral die foto van Bill Kaulitz die zit te zoenen met Sindy! Heel vaag :P

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    oehh,,
    Spannend! snel verderr <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen