'loren!' klonk de stem van mijn moeder. 'oh nee' dacht ik ' het is zover , het concert van one direction'. ik sprong uit mijn bed en ging snel ontbijten.
ik liep naar mijn laptop en poste op facbook: ' vandaag het concert van one direction, ga me alvast klaarmaken xx ! ' het duurde me een twee-tal uur om me klaar te maken ' je moet niet zo zenuwachtig zijn ' zei mijn moeder. ' maar mam kun je geloven da ik one direction ga ontmoeten en nog beter niall horan' zei ik hyperactief ' ja je gaat ze zien maar ontmoeten weet je nog niet he schat' zei ze ' ja maar er is een hele grote kans dat ik ze ga ontmoeten ' drong ik erop aan. 'loren er zullen daar meer dan 20.000 mensen zijn dan zou het een groot toeval zijn dat jij alleen jij hun gaat ontmoeten.' zei lorens moeder. ' maar,maar je hebt gelijk maar ik mag de hoop niet opgeve misschien wel he 1 op de 20.000 kans is er ' zei loren teleurgesteld 'loren laat je dag daardoor niet verpesten je gaat ze nog steeds zien en misschien kun je ermee op de foto' zei ze lachtend 'ja je hebt gelijk ik blijf positief bedankt mam' zei loren .
'ding dong ' ging de bel. 'ah dat zal stephaan zijn' zei haar moeder. loren deed de deur open enhaar beste vriend en mede-directioner stond daar . 'aah ik ga echt dood van de zenuwen' zei ze tegen hem en ze vloog hem om zijn nek. 'ahaahah, ik ook , ondanks dat ik alleen maar mee ga om jou een plezier te doen '
lachte stephaan.' ja tuurijk daarmee dat al hun liedjes op je gsm en mp3 staan , en je hebt hun cd, maar je bent geen fan' lachte loren. ' haha ok misschien ben ik een beetje fan maar niet zo erg als jij , jij hebt echt alles van hen en dan bedoel ik ook echt alles' zei stephaan grinnikent . ' haha jha ik ben dan ook een ecte directioner he ' lachte ik .' ok genoeg gelachen' zei stephaan 'we moeten vertrekken het is al 4 uur ' zei hij lachend . ' wat straks komen we nog te laat ' schrokte loren. ' ja misschien wel als je zo blijft praten;' lachte stephaan .
na een paar keer verkeert te rijden kwamen ze aan bij het sporpaleis. ' wat zie je wel dat we laat zijn er staan hier al hondereden mensen' zei loren senuwachtig. ' haha loren doe rustig kom daar moeten we zij' wees stephaan naar de ingang.'ja we zijn bijna binnen, we gaan ze bijna zien ' zei loren zenuwachtig. en ze liepen snel naar binnen.ze hadden hun plaatsen in de zaal en opeen begon iedereen te schreeuwen one direction kwam op...

Reageer (3)

  • Janet_Christina

    Typefouten maken nie uit, ben dit verhaal voor de 8ste keer aan het lezen :P xx

    1 decennium geleden
  • Lightnings

    Oh als je het in word typt voor je het upload kan je kleine typ foutjes enzo zien! : )

    1 decennium geleden
  • Lightnings

    In het begin werd het in de ik-vorm geschreven en halverwegen de zei vorm! haha dat is een beetje verwarrend! : )
    Oh namen wel met hoofdletters eh dame!

    Verder vind ik het leuk hoor! : D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen