Foto bij hoofdstuk 2

dit is men nieuwe hoofdstuk i hope you like it xx

het concert was geweldig iedere keer als niall zong schreeuwde ik alle lucht uit mijn lijf.
' aaw stop met in mijn oren te schreeuwen straks ben ik doof' zei stephaan lachend. ' sorry, maar ik ben gewoon zo blij ik zie gewoon one direction spelen ze zijn maar een paar meter van mij vandaan kun je dat geloven?' vroeg loren blij. ' ja ik kan dat geloven want ik ben er ook en ze staan ook maar een paar meter van mij ' zei stephaan lachend.'haha zo grappig jij bent ook zo een grapjas he' zei ik grinnikent ' haah ja ik weet het wel ze loren ' lachte stephaan.
'hey stephaan' vroeg loren. ' ja ' zei stephaan.'we moeten die ballonnen nog opblazen iedereen is er al mee bezig straks zijn we te laat' zei loren. ' ja kom we beginne er aan' zei hij . loren en stephaan waren druk bezig met het opblazen van hun ballonnen voor ze te laat waren.' waarom hebben we ook zoveel ballonnen gekocht' zei loren tussen het blazen door. ' omdat jij dat wou jij hebt de ballonnen gekocht , remember' grinnikte stephaan.'haha ja ik moest de schuld toch op iemand steken he' zei loren lachen. ' yes de laatste ballon' zei stephaan blij. 'haha die mag jij doen hoor mijn adem is op' lachte loren. ' ja klaar' riep stephaan blij. ' en net op tijd ook want iedereen smijt zijn ballonne al weg' zei loren. 'ok kom snel allemaaal weg gooien' zei stephaan. toen ze klaar waren met al hun ballonne in de zaal te gooien waren de leden van one direction al aan het zweven boven iedereen hun hoofd.' kijk ze zweven gewoon boven ons' ziep loren naar stephaan.'oh dat is gewoon geweldig' zei stephaan en hij pakte zijn camera en begon te filmen terwijl iedreen aan het juichen en aan het zwaaien was. loren zwaaide tot niall opeens terug zwaaide loren kon het maar niet geloven. ' heb je dat gezien' zei loren verbaasd. ' wat moest ik gezien hebben?' vroeg stephaan . ' niall zwaaide naar mij gewoon naar mij 1 op de 20,000 mensen die hier zij en hij zwaaide naar mij' riep loren blij.
' ja tuurlijk loren' zei stephan. ' nee ik meen het stephaan' zie loren. ' het zou nogal een wonde zij moest dat gebeuren er zijn hier nog mensen aan deze kant waar hij naar kon zwaaien he ' drongde stephaan aan.' ja maar ik ben zeker dat hij naar mij zwaaide want hij keek recht in mijn ogen' zei loren .' ja misschien keek hij deze kant uit maar dat wil nog niet zeggen dat hij naar jou keek he' zei stephaan.' ok geloof me dan niet he ik ga voort kijke naar het concert' riep loren boos . ' ok ' zei stephaan kwaad terug. maar loren was heel zeker dat niall naar haar zwaaide.

Reageer (3)

  • xDeranged

    OMG snel verderr!! xx

    1 decennium geleden
  • Janet_Christina

    hihi... Verder!?

    1 decennium geleden
  • MeikeA

    lijkt me een leuk verhaal snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen