Ik denk dat jullie allemaal wel hebben gemerkt dat dit hele gebeuren een beetje doodloopt, ik laat de story nog gewoon staan. Dus als je ooit problemen hebt met een hoofdstukje ofz. kan je hem altijd plaatsen, dan zal ík in ieder geval even kijken, je mag zelf weten of je nog co-auteur wilt blijven, en of je gewoon helemaal niks meer ermee gaat doen of dat je mij gewoon een pb stuurt of zelf het hoofdstukje plaatst als je feedback zoekt. Er is nu dus geen limiet meer, en als je dat wilt kan je ook gewoon een hoofdstukje posten met een verzoek voor een gehele story, misschien dat mensen je er wel mee willen helpen (nu we toch al een paar quizleters hebben verzameld die het niet erg vinden om feedback te geven, kan het ook geen kwaad)

Reageer (9)

  • Stage

    oke dan

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Ik verwaarloos dit eigenlijk best wel.. Ik denk dat ik hiermee stop aangezien ik ook niet veel feedback geef en jullie hier dus niks aan mij hebben...
    Sorry ):

    1 decennium geleden
  • Stage

    Zeg, people, ik bedoelde helemaal niet dat jullie meer hieraan mee moeten doen. Alleen dat het voortaan anders kan worden gebruikt: namelijk dat als je gewoon een hoofdstukje hebt waar je mee zit, je die gewoon kan posten, of een story waarvan je graag wil dat hij nagekeken word. En dat je eventueel daar dan nog bij zou kunnen doen dat je ongeveer 2 stukjes per maand ofz. feedback geeft, maar dat dat niet hoeft. Dat betekent dus dat je vrijwel alles wat je wil dat nagekeken word kan posten, en dat er waarschijnlijk wel ongeveer 2 analisten zijn. Uiteindelijk heb je dus meer vrijheid in wat je post en heb je geen verplichtingen of limieten meer.

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    Het spijt me, ik ben het een beetje vergeten aangezien de drukte, maar ook dingen die elke dag gebeuren en dan staat mijn hoofd erniet meer naar, laat staan het schrijven, lukt mij soms al niet meer. Ik zal proberen de draad weer op te pakken en hoofdstukken na te kijken.

    1 decennium geleden
  • Involved

    Ik loop gewoon gigantisch vast met mijn verhaal, maar als ik daar overheen ben zal ik zeker deze story gebruiken.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen