Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (23)

  • agirlx

    awh, echt zielig alles ..

    1 decennium geleden
  • LovelyWorld

    OMG je ziet er zo anders uit dan ik verwacht had!! Je bent heel mooi en je zingt goed :)
    Ik vind dat Juliet onredelijk bezig is want ja, misschien kan ze geen kinderen krijgen, maar dat betekent niet dat al dr andere vrienden ineens als gekken zwanger moeten worden en er nog blij mee zijn ook. :/ my opinion

    1 decennium geleden
  • TheSamanthaW

    Ben ik de enige die het níét zielig vind voor Juul? Ja tot op een zekere hoogte is het zielig, maar het lijkt dat ze geen empathie heeft, ben er eigenlijk wel zeker van, kan ze misschien voor 2 seconden niet de verwende trut spelen? Ik bedoel maar, dat alles wat ze wilt, krijgt ze ook, zolang zij maar een blij en gelukkig leven leidt. Toen met dat festival, en de bruiloft op het laatste moment afzeggen, en nu ze geen kind kan krijgen en haar beste vriendin nu zwanger is, is het alleen maar 'Mij, mij, mij!' Ze heeft voor geen seconde klaar gestaan voor haar vriendin. En mensen vinden het zielig voor Juul? Kunnen jullie het ook nog vanuit Eloise's kant kijken?

    1 decennium geleden
  • hopingfxck

    Je zingt echt goed ! Maar jammer van het geruis op de achtergrond. Ik weet niet wat het is, kan door je camera komen, maar het lijd wel af :$ Snel nieuw stukje, en nieuwe cover :)

    1 decennium geleden
  • AlienStar

    Je zingt echt mooi!

    Arme Juul! Eddie en El moeten toch ietsjes meer aandacht geven aan het feit dat Juliet problemen heeft.
    verduuur <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen