Foto bij 280. Yasmin Evans

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Aelith

    Ik ben het tegenovergestelde van jouw

    Dat was een droom over een school vol met vampieren want ik was al de hele tijd aan het denken om daar een verhaal over te schrijven en ik maak dan altijd mijn eigen fantasie wereldje daar rond.

    1 decennium geleden
  • Nustice

    Mijn laatste droom is van toen ik 12 was ofzo. (ik droom nog veel meer, maar ik herinner niets)

    Het was een beetje een kruizing droom x nachtmerrie. Ik was ergens in een stad en ik stond bij een bankje voor een groot kantoorgebouw te wachten/staan. En zomaar uit het niets kwam er een man op mij afgelopen en die schoot me neer.

    Ik weet nog heel goed dat ik toen heel hard wakker schrok, want het had gevoeld alsof ik echt neergeschoten werd. (niet dat ik weet hoe dat voelt, maar zo stel ik me dat voor haha)

    Mijn leukste droom is van toen ik 10 ofzo was. Die ging over dat er dino's in mijn woonplaats waren. Als ze me zagen rende ik weg en als ze dan weg waren ging ik ze weer op zoeken. Dan kwamen ze weer achter me aan en ging ik weer wegrennen. En dat zo de hele tijd door.

    1 decennium geleden
  • Renekel

    Ik reageer niet vaak, maar ga proberen het wat vaker te doen aangezien ik dit echt een mega leuke story vindt en ik vind dat je mega goed schrijft.

    Mijn laatste droom is van vorig jaar, ook een nachtmerrie. Ik zat op school en werd door mijn moeder in paniek opgebeld dat papa een hartstilstand had gehad en naar het ziekenhuis was en toen heb ik een auto van een leraar gejat en ben ik naar het ziekenhuis gaan racen (ik heb geen rijbewijs xD) en toen werd ik aangehouden door politie omdat ik te hard reed, en geen rijbewijs had enzo en toen moest ik huilen dat mijn vader dood ging en ik helemaal in paniek enzo. Ben toen huilend wakker geworden en heb mezelf verder in slaap gehuild.
    Waarschijnlijk hele nacht doorgehuild in mijn slaap want volgende dag had ik barstende koppijn en helemaal rode en dikke ogen. Iedereen op school vragen of alles goed was :P Wat een nachtmerrie wel allemaal niet met je doet...

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Hmm... De laatste droom die ik me kan herinneren... Ik droomde een paar weken geleden dat mijn middelbare school in het gebouw van m'n basisschool zat... Dat was echt best wel heel erg vreemd.... En er waren geen normale wc's... de wc was een kinderzwembadje =S xD
    -niet heel lekker om te weten, maar goed, jij wilde de laatste droom die ik me kan herinneren weten xD-
    En nu zit Yasmin eraan vast -aan dat kerst gebeuren bij de Greengrasses... =P-
    Snelverder! <3333333333333

    1 decennium geleden
  • peervreter

    Mijn laatste droom die ik me kan herinneren is dat een jongen uit mijn klas in de Hema beha's aan het passen was... Hij stal er een en ik rende hem achterna... xD
    Het zou vreemd zijn als dat een beteknis had... O_o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen