Foto bij Beating 49

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • megafanx

    waaaaaat!!! door al die voorbereiding op examens kan ik bijna niet op Q maar ik probeer te volgen keep going!!!! xxxx

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    haha, ik zat net dit verhaal te lezen, hoor ik opeens mijn vader beneden Hallelujah zingen. Toeval? Dacht het niet :D DIKKE TELEPATHIE GEWOON HIER :P
    Oké, dat moest ^^
    Neeeeeee, je mag niet doodgaan van schattigheid en fluffyness, dat zou zeer ernstig zijn!! Als dat dreigt te gebeuren ga ik je reanimeren, oké? (niet dat ik weet hoe dat moet (A) )
    Hhhmmmm, eigenlijk hebben ze bij ons op school ook wel het wifi-wachtwoord soort van gekraakt... En dat werd gewoon door mensen doorgegeven zegmaar, dus ik hoorde het gewoon van iemand en alleen toen was ik het weer half vergeten, maar toen ging ik het net zo lang proberen tot ik er binnen kwam ^^ Stiekem ben ik misschien toch wel een beetje een badass (A) (maar iedereen doet het, dat is mijn excuus). En er zijn nu opeens 2 wifi-netwerken op school of zo, maar bij eentje kan je gewoon met je leerlingnummer inloggen, dus het zou wel raar zijn als je daar niet zou moeten kunnen binnenkomen.
    En naar huis gaan is dan ook leuk, toch?
    Ja, dat *wenkbrauwwiebel+gaat als een idioot grijnzen* gebeurde bij mij en mijn vriendin dus ook, soort van. Beetje awkward dat de oppaskindjes erbij waren misschien (A) nou ja, volgens mij hadden die niet zo heel veel door. En het echte gesprek begon pas toen de kindjes naar bed waren, dus ze hebben gelukkig geen heel raar beeld van ons nu, denk ik :P
    Yaaaaay, *doet ook dansje*
    Zo zat ik er serieus zo'n beetje de hele tijd bij, de afgelopen dagen ^^ Ik ben echt übervrolijk de laatste tijd ^^ (ook o.a. door het mooie weer ^^)
    Heeeei, je staat weer bij laatstgelezen ^^ dankzij mij, hè? ^^ *voelt zich goed*
    Just kidding, zo erg ben ik nou ook weer niet :P
    Heeeeeeeeel veel succes met je examens!!
    Haha, ik kijk nu al uit naar hoofdstuk 50 ^^

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Geen idee wss ligt da weer bij Telenet... Maja gelukkig werkt et nu weer :) echt haha kdacht da ed Sheeran daar ging zitten ma tmoe weer lukke da et weer Harry is :) kvind ze echt wel schattig :)
    Hebt gij nog examens? X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen