Foto bij Prepare

Enjoy!

Ik hang de jurk netjes terug op de hanger en loop dan naar beneden. Ik kruip op Bill zijn schoot en overlaad hem met kusjes. ’Ik hou van je, bedankt voor de jurk en de schoenen. Ook al had je het niet hoeven doen.’ Ik geef Bill en zoen op zijn mond en kijk naar de kerstboom. Bill geeft me een kusje op mijn haar. ’En toch heb ik het gedaan.’ Ik glimlach en zie Simone blij naar ons kijken. Als Michelle ook omgekleed is gaan we de kerst cadeautjes uitpakken.
(…)[sorry zou niet weten wie wat krijgt enzo :):P]
Ik zucht en kijk in de spiegel. Michelle en in zijn na de cadeautjes uitpakken naar boven gegaan om ons om te kleden. ’Eline, wil je mijn make-up doen.’ Michelle kijkt me smekend aan. Ik knik. ’Eerst even mijn eigen make-up op doen.’ Michelle houdt me gezelschap als ik mijn make-up op doe en kijkt aandacht naar alles wat ik doe. ’Is het interessant?’ Ik gebaar Michelle dat ze op de badrand moet gaan zitten. Michelle knikt en volgt mijn aanwijzing op. ’Ogen dicht.’ Michelle doet haar ogen dicht en ik begin met haar op te maken. Na een paar minuten ben ik klaar. ’Dank je wel!’ Ik geef Michelle een knuffel en loop naar Bill zijn kamer. Ik doe de kast deur open en pak de jurk van de haak. Ik leg de jurk netjes op bed en doe mijn trui en broek uit. Ik doe de jurk aan en probeer hem dicht te krijgen. ’Bill! Kun je helpen?’Ik hoor voetstappen op de trap en niet veel later staat Bill in de kamer. ’Ik krijg de rits niet dicht.’ Ik kijk Bill zielig aan. Bill lacht en doet mijn rits dicht. ’Dankje.’ Ik geef Bill een zoen en loop weer naar de kast. ’je ziet er leuk uit trouwens. Nieuw?’ Ik pak mijn schoenen en kijk Bill aan, die knikt. Bill heeft een mooie zwarte broek aan met een rood shirt en dan een zwart vest me een rode print. Hij heeft zijn oogjes weer mooi opgemaakt en zijn haar staat recht omhoog. ’Passen we bij elkaar.’ Ik glimlach. Ik doe mijn schoenen aan en loop naar Bill toe. Ik geef hem een zoen, wat uitloopt op een tongzoen. ’Meiden, opschieten! We gaan zo.’ Ik verbraak de zoen en kijk Bill lachend aan. ’Dan moeten we maar gaan he.’ Ik kijk zenuwachtig naar de deur. Bill begint te lachen. ’Je hoeft niet bang te zijn.’ Ik knik, maar ben nog steeds zenuwachtig.

Als jullie een sex stukje willen moet een van jullie het schrijven xD Dus, leef je uit :P
xxx

Reageer (7)

  • XmiekjeX

    Leuk!!
    Voor het eerst de familie van je vriendje ontmoeten IS eng :S maar meestal valt het na die tijd best mee :P

    Snel verder!!

    Love You & Your Story (H)

    1 decennium geleden
  • Nelinuh

    verder!!

    1 decennium geleden
  • CouchPotato

    Nou van mij hoeft er niet persé een seksstukje in hoor
    Zo is het ook al goed hoor ^^
    Maar ik zou het echt kei eng vinden om bij de familie van je vriendje te zijn
    Voor de eerste keer
    Nouja, het zal wel allemaal goed verlopen
    Tenzij ze natuurlijk valt op de tafel met hapjes die dan omvallen waardoor een zeer ijdele tante helemaal onder vanalles zit
    Dan roept die tante: 'Het is oorlog!!'
    De helft van de familie kiest haar kant de andere helft die van Eline (de slimme helft dus)
    En dan is het oorlog in de familie
    Och och, wat een drama
    Ik zie me erzelf nog wel voor aan om zoiets in het echt te laten gebeuren
    Maar goed ga maar weer snel verder
    En niet op mijn dramatische fantasie letten
    Ben nu eenmaal een dramaqueen
    <33 Eline

    1 decennium geleden
  • xPoezeBekkie

    (yeah)(H)

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Snel verder.^^Ben wel benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren.:'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen