Foto bij Crash twelve

Zayn Malik pov

Wanneer mijn voeten de koude grond raken gaat er een rilling over mijn rug. Ik kijk over mijn schouder, waar Liam nog helemaal in dromenland verdoken is. Dat is misschien maar normaal ook. Het is namelijk midden in de nacht. Ik heb nog geen oog dicht gedaan en heb besloten om nu maar op te staan. Het is pikdonker in de kamer dus ik zie geen steek. Ik sta op en probeer mij een weg te banen naar de deur maar knal met mijn teen ergens tegen. Een zachte pijnlijke kreun kan ik niet onderdrukken. Ik zet een stap naar voor en voel iets onder mijn voet. Snel hef ik hem terug op en voel waar ik ben gaan opstaan. Een boek? Het moet vast uit de valies gevallen zijn. Wat voor een boek het is zie ik alleen niet in het donker. Uiteindelijk geraak ik aan de deur, zonder ergens tegen te lopen en ga de gang op. Het is er al wat klaarder maar toch zie ik nog steeds niet wat voor boek ik vast heb. Wel zie ik dat er een briefje op kleeft. Ik verplaats me naar de trap en laat me trede per trede verder naar beneden zakken. Wanneer ik in de woonkamer aankom, doe ik de deur van de gang dicht en trek de gordijnen open. Een vermoeide kreun laat me opkijken.
"Lou, wat doe jij hier?" Vraag ik Louis wanneer hij de slaap uit zijn ogen wrijft en rechtop gaat zitten. Zijn haar ligt alle kanten op van het slapen.
"Ik sliep hier," antwoord hij kort.
"Wat kom je doen? En hoe laat is het? Het is buiten nog niet eens klaar" merkt hij op.
"Iets na middernacht" antwoord ik. Louis' mond valt bijna open.
"Moet je mij nu dan al wakker maken?"
"Ik wist niet dat jij hier lag. Je hebt ook een bed hoor"
allebei zijn we nog moe en dat hoor je duidelijk. Ik heb niet geslapen en ben chagerijnig, net zoals Louis Ja, wie zou er dan niet wat irritant zijn?

Louis' blik glijdt over mijn gezicht en daalt af naar mijn handen, waar ze uiteindelijk blijven haken aan het boek in mijn handen.
"Ga je lezen?" Vraagt hij spottend. Verdoofd kijk ik hem aan en schud mijn hoofd waardoor ik terug kom in de echt wereld. Die jongen zijn gevoelens wisselen ook snel af. Eerst is hij chagrijnig en nu lacht hij me uit?

"Nee, ik heb het in onze kamer gevonden" zeg ik en ga in de andere zetel zitten en kijk naar de gebundelde papieren in mijn handen.
' Misschien is het wel fijn om eens met je vrienden in te kijken
X-jes mams
'
Ik kijk naar het briefje en voel hoe Louis naast me komt zitten in de zetel.
"Is het van jou?" Vraagt Louis. Ik schud mijn hoofd. "Nee, dat is niet het handschrift van mijn moeder"
"Kijk eens" zegt Louis. Ik open het boek op de eerste pagina.
'Liam Payne
Fotoboek
'
"Liam" zeggen we allebei in koor en kijken elkaar lachend aan.
"Laten we eens kijken"


Dit hoofdstuk suckt...

Reageer (1)

  • Paardenvriend

    Wat.......? Is Liam familie van die vrouw.... Of iets in die richting?

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen