Wel, dit is dus een beetje meer uitleg over de school, de school bestaat echt, het is dus eigenlijk een dansschool, een beetje zoals in Fame, eigenlijk. Al kan je hier al heel jong beginnen rond 2 en een half jaar en is het alleen dans en fotografie. Ik geloof wel dat ze er onlangs ook zanglessen zijn begonnen maar ik ben niet zeker. Ik heb niet hetzelfde gebouw gebruikt, maar als nog, dit is het gebouw.







Ik weet niet of iemand het herkent? Waarschijnlijk niet. dit is het High Royds Hospital, of was, eigenlijk was het een Asylum, of en wel, plaats voor "gekke" mensen, mensen met depressie, angst aanvallen, een bipolaire stoornis, ga zo maar door, ze gebruikten de schok therapie en wel nog ergere dingen als dat, ze deden ook proefjes op mensen, zoals een gat in het hoofd boren in de hoop dat de "ziekte" die ze hadden zou verdwijnen. Het High Royds Hospital, ligt in Menston, West Yorkshire. Waarom ik dit gebouw heb gekozen? Wel, ik vind het best een passend gebouw misschien een beetje groot maar wel, het gaat er gewoon bij. De architectuur spreekt me ook aan. Foto's van binnenin zijn moeilijker te krijgen van dit gebouw. Maar er zijn er wel een aantal, het gebouw is oud en letterlijk verlaten, dus wel, het ziet er ook verlaten uit, let maar op.


Dit was waarschijnlijk een soort van kamer waar je met zijn allen kon samenzitten. Maar dit zou in de RPG dan maar een soort van danszaal zijn. Nieuw dan natuurlijk.


Dit wordt dan natuurlijk een bijeenkomst plaats.


Ik ben niet zeker wat je hier kon vinden, ik denk dat dit de "interview" kamers waren, de gang aan de linker kant was The Green Mile voor hun, voor de mensen die niet weten wat dat is, The Green Mile zijn letterlijk gewoon de laatste minuten, dagen, weken van je leven, in dit geval waarschijnlijk minuten, jullie kunnen het niet zien maar op het einde van de gang zitten tralies, daarachter werden dingen gedaan die je, je niet kunt of wilt voorstellen. Dit zouden de slaapkamers worden, de rechter gang zal de gang naar de etenszaal zijn.


De binnenplaats.


Iedereen zegt dat dit de balzaal was, het zal de balzaal blijven. (Achter de stenen, die aan de muur zijn gemetseld, zitten open haarden.)


De inkomhal.


De kloktoren.


Dit is de gang waar normaal alleen leraren mogen komen, hier betrapt worden is niet zo goed.


De bibliotheek.

Een aantal details (deze zijn ook uit het gebouw zelf.);







Aangezien dit gebouw zowat een beetje op een stad op zichzelf lijkt, hoort er natuurlijk ook een winkeltje te zijn voor de leerlingen en een trein? Yep, er was een snoep en thee winkeltje en een treintje dat het hele pand rond ging. Er waren ook een soort van kleine steegjes, waarschijnlijk de scheiding tussen gangen en kamers.



&




Als je meer wilt weten over High Royds Hospital, klik.


Ik wil nog eventjes zeggen respect voor de 2861 patiënten die overleden zijn in High Royds Hospital, ze hebben zich sterk gehouden in veel omstandigheden. Mogen ze rusten in vrede.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen