Naam: George Lloyde.
Leeftijd: 18 jaar, verjaart op 11 januari.
Geslacht: Mannelijk.
Crew of Royal Academy of Dance: Royal Academy of Dance.
Nationaliteit: George komt uit Manchester en is 100% Brits.
Innerlijk: George is een hele lieve en zorgzame jongen. Hij is bijna nooit kwaad of boos, want hij is daar veel te lief voor. Hij is altijd gelukkig geweest en huilt ook bijna nooit. George is één van die jongens waar je – je gevoelens tegen kan uitleggen omdat hij altijd alles begrijpt. Omdat hij veel met meisjes optrekt van de academie, wordt hij vaak gepest door de betere dansers of tenminste, dansers die denken dat ze beter zijn. Hij voelt zich daardoor erg onzeker en kan moeilijk voor zichzelf opkomen. Hij houdt ervan als mensen hem beschermen en dan voelt hij zich enorm veilig. George kan ook erg stil zijn, maar ook best wel druk en is als het nodig is echt een hele nette gentleman. Hij wordt niet vaak verliefd en dat vindt hij ook helemaal niet erg. Alsnog door alle moeilijkheden in liefde en andere meisjes, trapt hij heel vaak lol en houdt hij ervan om een grapje uit te halen bij iemand. Zijn lach is daarom ook best aanstekelijk.
Uiterlijk:




George Shelley.
George wordt altijd herkent door zijn bruinblonde krullen, zijn lieve glimlach en zijn enorm Britse accent (die je vanuit de buitenkant natuurlijk niet kan zien). Hij draagt vaak sweaters met een gewone broek die lekker los zit. Hij heeft weinig om zijn kleding, zolang dat maar lekker zit, zegt hij altijd. Niemand neemt gemesmeriseerd als hij vecht of iets, omdat hij er best onschuldig uit ziet.
Achtergrond: George was vroeger altijd weg van zingen. Hij zong, danste erbij en lachte, maar op het gegeven moment kreeg hij alleen oog voor dans. Hij werd er zo gek van dat hij op zijn 15de aan een danswedstrijd meedeed en derdes werd uit de 25 mensen. Hij was blij met zijn overwinning en besloot op zijn 17de om naar Royal Academy of Dance te gaan. Zijn ouders hebben hem altijd gesteund en zijn broer, Luke, steunde hem vroeger ook altijd totdat hij uit huis ging. Het was ook moeilijk voor zijn ouders om George te laten gaan.
Extra: Doordat George zoveel met meisjes omgaat, heeft hij de trekjes van een meisje een beetje overgenomen en is hij biseksueel geworden, maar alleen zijn echte vriend(in)en weten dat.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen